logo-gr

banner-home

Mythodea Greek Premium Goods

Mythodea Greek Premium Goods

Ιστορία


Με αγάπη για τον τόπο μας, την Γη των Μύθων και τα αγνά προϊόντα που παράγονται σε αυτή, δημιουργήθηκε η "Mythodea", η εταιρία που όραμα της είναι να αναδείξει στη ελληνική και διεθνή αγορά τον πλούτο της ελληνικής γης και της ελληνικής διατροφικής παράδοσης. Συνεργάζεται αποκλειστικά με Έλληνες παραγωγούς, συλλέγει και προωθεί στην αγορά τα μοναδικά, ποιοτικά και υψηλής διατροφικής αξίας προϊόντα τους, με στόχο να αναδειχθεί παγκοσμίως το συγκριτικό τους πλεονέκτημα, το οποίο αποδεδειγμένα βασίζεται στην ποιότητα, την μοναδικότητα, την αγάπη για την ελληνική γη, τη νοστιμιά και την υγιεινή διατροφή.

Εστιάζει στον πελάτη με στόχο την ικανοποίηση των αναγκών του, με την δημιουργία της μέγιστης δυνατής διατροφικής πρότασης αξίας. Στηρίζει τους μικρούς παραγωγούς προσδίδοντας αξία στα αγνά προϊόντα τους, προωθώντας παράλληλα την ελληνική και μεσογειακή διατροφική παράδοση. Σέβεται το περιβάλλον, την ανθεκτικότητα του οικοσυστήματος, την αποδοτική και ηθική χρήση γης στα πλαίσια της αειφόρου ανάπτυξης. Επιδιώκει υγιείς συνεργασίες και καλλιεργεί αμοιβαίες σχέσεις εμπιστοσύνης με όλους τους συνεργάτες.

 

Προϊόντα

 

Μεταξύ των προϊόντων, δεσπόζει στο καλάθι της "Mythodea" το μέλι, η αρωματική, γλυκιά, παχύρευστη ουσία που προέρχεται κυρίως από το νέκταρ των φυτών, αλλά και από άλλες φυτικές ή ζωικές μελιτώδεις εκκρίσεις και αποτελεί το βασικότερο των προϊόντων της κυψέλης.
Το Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (ΠΟΠ) Mέλι Eλάτης Bανίλια Μαινάλου είναι μια μοναδική premium ποικιλία μελιού ελάτης και παράγεται αποκλειστικά από τα μαύρα έλατα στην οριοθετημένη περιοχή του όρους Μαινάλου, στην Αρκαδία και αποτελεί μία από τις πιο σπάνιες κατηγορίες μελιού. Το συγκεκριμένο μέλι χαρακτηρίζεται από τη μοναδική κρεμώδη καραμελένια γεύση που θυμίζει βανίλια και ξεχωρίζει αμέσως από το κεχριμπαρένιο περλέ χρώμα του, με τις μεταλλικές ανταύγειες που δημιουργούνται στο εσωτερικό του να το εμφανίζουν ανοιχτόχρωμο και αδιαφανές, ενώ λόγω της χαμηλής περιεκτικότητας του σε σάκχαρα, σε σχέση με τις υπόλοιπες κατηγορίες μελιού, δεν κρυσταλλώνει. Θεωρείται μια από τις πιο ακριβές ποικιλίες μελιού παγκοσμίως και από το 1996 αποτελεί το μοναδικό ελληνικό μέλι που έχει αναγνωριστεί από την Ευρωπαϊκή Ένωση (L 163/2.7.1996) ως Προστατευόμενης Ονομασίας Προέλευσης (Π.Ο.Π) «Βανίλια Μαινάλου».
Το εξαιρετικό Μέλι Κωνοφόρων με Θυμάρι συνδυάζει το ελληνικό θυμαρίσιο μέλι με το μοναδικό μέλι δάσους. Το ελληνικό θυμαρίσιο μέλι με το έντονο άρωμα και τα γευστικά του χαρακτηριστικά, θεωρείται μια από τις καλύτερες ποικιλίες μελιού παγκοσμίως και συνδυάζεται αρμονικά με το μέλι που προσφέρει η ελληνική φύση από τα δέντρα των αιωνόβιων δασών της, όπως το έλατο και το πεύκο, αλλά και από μια μεγάλη ποικιλία άγριων βοτάνων και λούλουδων του βουνού. Το σκούρο χρυσό χρώμα του, η ευχάριστη, ισορροπημένη και ήπια γλυκιά γεύση του και το ιδιαίτερο του άρωμα συνθέτουν ένα πραγματικά ξεχωριστό μέλι που ενσωματώνει τη σπάνια βιοποικιλότητα της ελληνικής γης σε μια αληθινή πανδαισία γεύσεων και χρωμάτων ικανοποιώντας τους πλέον απαιτητικούς λάτρεις μελιού.

 

Δίκτυο Διανομής στην Ελλάδα

 

Διατίθεται σε επιλεγμένα σημεία πώλησης της ελληνικής και διεθνούς αγοράς.

 

Πιστοποιήσεις

 

Στα πλαίσια της πολιτικής ολικής ποιότητας, όλα τα προϊόντα παράγονται και συσκευάζονται ακολουθώντας τους κανόνες σχεδιασμού που επιβάλλουν τα πρότυπα HACCP και ISO, σύμφωνα με τα συστήματα πιστοποίησης ασφάλειας τροφίμων από αναγνωρισμένους διεθνώς φορείς πιστοποίησης. Η εταιρεία έχει ενταχθεί στο Σύστημα Ελέγχου και Πιστοποίησης προϊόντων Π.Ο.Π./Π.Γ.Ε. της AGROCERT και έχει λάβει πιστοποιητικό για το προϊόν «Μέλι Ελάτης Μαινάλου Βανίλια ΠΟΠ».Προσθήκη σχολίου

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Map for Suppliers: 37.666885, 22.197720
  • Διεύθυνση: Βυτίνα Αρκαδίας
  • Τ.Κ.: 22010
  • Τηλέφωνο: 6972429559
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.