logo-gr

banner-home

Ν. Κολιονάσιος & ΣΙΑ Ο.Ε.

Ν. Κολιονάσιος & ΣΙΑ Ο.Ε.

Ιστορία


Η εταιρία «Ν. Κολιονάσιος & ΣΙΑ Ο.Ε.» είναι μια από τις τρεις μεγαλύτερες επιχειρήσεις πανελλήνια και η πρώτη στη Δυτική Ελλάδα στην παραγωγή και πώληση μπακλαβά. Είναι μια αμιγώς οικογενειακή επιχείρηση που άρχισε τη δραστηριότητά της στη δεκαετία του '80. Η κύρια δραστηριότητά της είναι η παραγωγή, καθώς και η χονδρική και λιανική πώληση του «Παραδοσιακού Γιαννιώτικου Μπακλαβά». Είναι η μόνη εταιρία στην Ελλάδα, της οποίας οι παραγωγικές εγκαταστάσεις βρίσκονται στην «πηγή» του μπακλαβά, που είναι η πόλη των Ιωαννίνων και η μόνη που διαθέτει δικά της σημεία λιανικής πώλησης, στα οποία κατά κύριο λόγω διατίθενται τα προϊόντα της. Μεγάλη καινοτομία θεωρείται το Γιαννιώτικο συσκευασμένο ατομικό μπακλαβαδάκι, που διατίθεται σε εφτά διαφορετικές γεύσεις και ευρεία ποικιλία συσκευασιών. Επίσης, έχει αναπτύξει μια πολύ μεγάλη γκάμα προϊόντων. Πάνω από 100 είδη σιροπιαστών και Γιαννιώτικου μπακλαβά, σε διαφορετικές συσκευασίες για χονδρική και λιανική πώληση, πώληση σε σούπερ μάρκετ, αλλά και συσκευασίες για κάθε άλλη χρήση, αποτελούν τον κατάλογο των προϊόντων της. Οι συσκευασίες της είναι σχεδιασμένες ώστε να προβάλλονται αποτελεσματικά τα προϊόντα, αλλά και να αποθηκεύονται και να μεταφέρονται με ευχέρεια και ασφάλεια. Η παραγωγή της είναι αποκλειστικά χειροποίητη, αλλά παρ' όλα αυτά η δυναμικότητά της υπερβαίνει τους 2,5 τόνους ημερησίως.


Θέτοντας πάντα υψηλούς στόχους και έχοντας την υποδομή και την τεχνογνωσία για την υλοποίησή τους, ξεκινάει μια τριετής περίοδος ανάπτυξης. Οι στόχοι της είναι προσδιορισμένοι και ταυτοχρόνως απολύτως εφικτοί και υλοποιήσιμοι.

 

Ως τέτοιοι στόχοι επιγραμματικά είναι :
• Η ανάπτυξη της χονδρικής πώλησης πανελλαδικά.
• Η στοχοποιημένη παρουσία της στην Αθήνα με ιδιόκτητες εγκαταστάσεις, με έμφαση κυρίως στη χονδρική πώληση, αλλά και στην λιανική
• Η ανανέωση και η διεύρυνση της γκάμας των προϊόντων της και των συσκευασιών της.
• Η νέα διαφημιστική προσπάθεια και οι επιλεγμένες ενέργειες προβολής για την υποστήριξη όλων των παραπάνω.
• Η προετοιμασία της οργάνωσης επιλεγμένων συνεργασιών με την μέθοδο του Franchise.

 

Στα Γιάννενα λειτουργούν 4 καταστήματα λιανικής πώλησης σε στρατηγικά σημεία (τουριστικά σημεία και στην έξοδο της πόλης). Λειτουργεί κατάστημα στην κεντρική πλατεία του Μετσόβου. Επίσης, πρόσφατα η εταιρία έθεσε σε λειτουργία σημείο χονδρικής πώλησης και διανομής στην Αθήνα. Τα προϊόντα της είναι πανελληνίως γνωστά για την εξαιρετική τους γεύση, την άριστη ποιότητα και τα ηλεγμένα υλικά που χρησιμοποιεί. Αυτό αναγνωρίζεται από όλους τους πελάτες της, οι οποίοι την τιμούν με διαρκή και πολυετή συνεργασία. Σήμερα βρίσκεται σε μια περίοδο μεγάλης ανάπτυξης, καταβάλλοντας προσπάθεια να αυξήσει τις πωλήσεις της και σε νέες αγορές. Ειδικότερα, δρομολογεί μια εκτεταμένη και οργανωμένη προσπάθεια για την ανάπτυξη της χονδρικής πώλησης σε όλη την Ελλάδα, αλλά και σε επιλεγμένους προορισμούς του εξωτερικού. Είναι περήφανη γιατί έχει καταφέρει να εξασφαλίσει ένα μεγάλο και αυξανόμενο κύκλο εργασιών, στηριζόμενη, μέχρι σήμερα, κυρίως στη λιανική πώληση των προϊόντων της. Μετά από τα είκοσι χρόνια συνεχούς και δημιουργικής παρουσίας στην αγορά, κατάφερε να καταστήσει γνωστό το «Γιαννιώτικο Μπακλαβαδάκι» ως μοναδικό παραδοσιακό γλυκό των Ιωαννίνων και να το συνδέσει απόλυτα με το όνομά της.

 

Προϊόντα


Βασικό προϊόν που έκανε την εταιρία γνωστή είναι το ατομικό μπακλαβαδάκι που παράγεται σε πολλές γεύσεις με εξαιρετική επιτυχία. Φυσικά πολύ ξακουστά και επιτυχημένα είναι τα Γιαννιώτικα Σιροπιαστά με την εξαιρετική ποιότητα και φήμη.

 

Δίκτυο Διανομής στην Ελλάδα

 

Σημείο Κεντρικής Διανομής της εταιρίας στην Αθήνα

 

Πιστοποιήσεις

 

ISO 22000 : 2005 (TUV)

 

Εξαγωγές: Χώρα & αντίστοιχα σημεία πώλησης

 

Βέλγιο – Γερμανία - Γαλλία - Καναδάς - ΗΠΑ
Προσθήκη σχολίου

Πρόσθετες Πληροφορίες

  • Map for Suppliers: 39.672049,20.85543
  • Διεύθυνση: 14ο χλμ Ιωαννίνων – Αθηνών Νομός Ιωαννίνων
  • Τ.Κ.: 45 500
  • Τηλέφωνο: 26510 96300
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.