Ξενοδοχείο
Πρωινό
Φωτογραφίες
Τοποθεσία

Thymis Home

Στην καρδιά του χωριού της Σκιάθου λειτουργεί από το 1980 το Thymi’s Home. Προσφέρει στον επισκέπτη άμεση πρόσβαση στα σημεία όπου όλα συμβαίνουν ενώ τον φιλοξενεί σε ένα ανακαινισμένο περιβάλλον που παντρεύει το παραδοσιακό με το μοντέρνο, φροντίζοντας να δίνει διαχρονικά περισσότερες και ποιοτικότερες παροχές απο την κατηγορία του. Η επιμονή στα τοπικά προιόντα θα επιτρέψει στον επισκέπτη να ξεκινήσει να ανακαλύπτει το νησί ακόμα και πριν τη πρώτη του βόλτα έξω απο το ξενοδοχείο. Όλα αυτά με μια ταυτόχρονη διαρκή προσπάθεια να προσπαθεί να φτάσει να έχει μηδενικό αποτύπωμα απο τη λειτουργία του.

Thymis Home

Η εμπειρία του πρωινού στο Thymi’s Home έχει στόχο να ταξιδέψει τον επισκέπτη στην παλιά Σκιάθο και να την ζήσει σαν Σκιαθίτης εκείνης της εποχής. Έχοντας μαζέψει όλες τις αναφορές των δυο μεγάλων “Αλεξάνδρων” του νησιου, του Μωραιτίδη και του Παπαδιαμάντη, για το τι έτρωγαν οι Σκιαθίτες τα χρονια εκείνα για πρωινό, προσφέρει ένα σχετικό κέρασμα, διαφορετικό κάθε μέρα μέσα στο έτσι και αλλιώς πλήρες μπουφέ του. Ο επισκέπτης, μπορεί σκανάροντας ένα σχετικό QR code να βρεί το κέρασμα σε ποιό διήγημα αναφέρεται και μάλιστα να κατεβάσει το διήγημα αυτό στο κινητό του ώστε να το διαβάσει πιο μετά στην παραλία!

Κατά τα άλλα, ο επισκέπτης θα βρει ένα πιστοποιημένο Ελληνικό Πρωινό μέσα από ένα πλήρες μπουφέ με επιπλέον επιλογές αυγών που μπορεί να παραγγείλει. Τοπικά προϊόντα, συνταγές και αρώματα της ελληνικής γης. Φρέσκα φρούτα εποχής, γιαούρτι, θυμαρίσιο μέλι, χειροποίητες μαρμελάδες και φουρνίσματα, εξαιρετικής ποιότητας γαλακτοκομικά και αλλαντικά και μια ποικιλία φρεσκοψημένων ψωμιών.

05634

Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:

Φέτα
Κασέρι (ΠΟΠ)
Χοιρινό Ζαμπόν
Γιαούρτι Αγελαδινό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Κεράσι
Γλυκό κουταλιού Βύσσινο
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Κανέλας
Παξιμάδια Κριθαρένια (Κρίθινα)
Ψωμί Χωριάτικο Λευκό
Ελιές Μαύρες
Μπανάνες
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές

Thymis Home

Διεύθυνση:ΜΙΑΟΥΛΗ
Τηλέφωνο:2427022817
Ιστότοπος: https://thymishome.gr

THYMIS HOME

Δεν υπάρχουν
αξιολογήσεις
αυτή τη στιγμή.