Στο καταπράσινο νησί της Θάσου, κοντά στο χωρίο Ποτός, απλώνεται το «Alexandra Beach». Υπέροχο θέρετρο οικογενειακών διακοπών, πάνω σε μια σμαραγδένια καθαρή θάλασσα, με πολύχρωμα ηλιοβασιλέματα και εκπληκτική θέα στο Αιγαίο. Τα άνετα δωμάτια διαθέτουν μεσογειακό στιλ που συνδυάζεται με όλες τις σύγχρονες ανέσεις και με μοναδική εξυπηρέτηση.
Το ξενοδοχείο διαθέτει χώρο ευεξίας και Spa, εστιατόρια & bars, με ποικιλία ελληνικών & μεσογειακών πιάτων, φρέσκα ψαριά και θαλασσινά, cocktails και τοπικά κρασιά. Στο χώρο της πισίνας φιλοξενούνται κάθε εβδομάδα θεματικές μουσικοχορευτικές εκδηλώσεις
Καθημερινά στο εστιατόριο «Ελια» του Alexandra Beach, σερβίρεται πλούσιος μπουφές που περιλαμβάνει ψωμιά διαφόρων ειδών (σικάλεως, ολικής, πολύσπορα αλλά και γεμιστά κουβεράκια με καρότο, ελιά και φέτα), δημητριακά, χειροποίητα κέικ, γλυκά, μπισκοτάκια, κρέπες και λουκουμάδες μαζί με θασίτικο μέλι, αλλά και σπιτικές μαρμελάδες.
Προσφέρονται ακόμα φρέσκα φρούτα (βερίκοκα, ροδάκινα, αχλάδια, μήλα, κεράσια και ρόδια), κάποια από τα οποία προέρχονται από τον κήπο του ξενοδοχείου, ολόφρεσκες σαλάτες με λαχανικά και ζαρζαβατικά από τον κήπο, τομάτες, αγγούρια, κολοκύθια, μελιτζάνες, πιπεριές, μαρούλια, κρεμμυδάκια, μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων όπως ομελέτες με σπανάκι, φέτα, αντίδια, σύγκλινο και πορτοκάλι, χειροποίητες αλμυρές και γλυκές πίτες, παραδοσιακές μπουγάτσες Θεσσαλονίκης με κρέμα και κιμά, σπιτικά γιαούρτια με φράουλα, πορτοκάλι και εσπεριδοειδή, παραδοσιακά γλυκά του κουταλιού, διάφορα ελληνικά σιροπιαστά και ορισμένα διεθνή γλυκά προσαρμοσμένα στην ελληνική κουζίνα (όπως τσιζκεικ με ανθότυρο και τιραμισού με κατίκι Δομοκού), ελληνικό μωσαϊκό με χειροποίητα μπισκότα, σπιτικό ρυζόγαλο με ξύσμα εσπεριδοειδών κλπ.
Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:
ΦέταΚασέρι (ΠΟΠ)
Χοιρινό Ζαμπόν
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Πεύκου (Πευκόμελο)
Μαρμελάδα Φράουλα
Γλυκό κουταλιού Καρυδάκι
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Βουτύρου
Παξιμάδια Σταρένια
Ψωμί Χωριάτικο Λευκό
Ελιές Θρούμπες
Πορτοκάλια
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές
Ελιές Θάσου