To Esperia Boutiqe Hotel είναι ένα all season ατμοσφαιρικό ξενοδοχείο 26 δωματίων στο Αγρίνιο, που με την ιδιαίτερη αισθητική του, τους άνετους χώρους του και το φιλόξενο περιβάλλον του αποτελεί μια εξαιρετική επιλογή διαμονής στην πόλη.
Η συνεχής φροντίδα και ανακαίνιση των εγκαταστάσεων (η τελευταία πραγματοποιήθηκε το 2011), οι εξαιρετικές παροχές και οι υψηλού επιπέδου υπηρεσίες, το πλούσιο ελληνικό πρόγευμα και η προσωπική επίβλεψη της ιδιοκτήτριας, κάνουν τους πελάτες (επαγγελματίες ή ιδιώτες) να αισθάνονται σαν στο σπίτι τους!
Ένα από τα δυνατά σημεία του Esperia Boutiqe Hotel είναι το πλούσιο και χειροποίητο ελληνικό πρωινό που προσφέρεται σε ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα και βασίζεται στην εποχικότητα των πρώτων υλών, αναδεικνύοντας τον πλούτο και την ιδιαιτερότητα των προϊόντων και της κουζίνας της Αιτωλοακαρνανίας, με τη σφραγίδα της chef Μαριλένας Παππά.
Στο πρωινό, ξεχωρίζουν οι χειροποίητες ρουμελιώτικες αλμυρές και γλυκές πίτες, τα σπιτικά μπισκότα και βουτήματα, ο ελληνικός καφές, ο φρεσκοστυμμένος χυμός ντόπιων πορτοκαλιών, το γάλα, το τσάι του βουνού, τα δημητριακά ολικής και καλαμποκιού, το καλάθι ψωμιών, οι ελληνικές μαρμελάδες του Mr.Juke’s, το θυμαρίσιο μέλι του Γέροντα από μελίσσια της Φθιώτιδας, οι φρουτοσαλάτες, το ντόπιο γιαούρτι με μέλι και καρύδια, τα υπέροχα γλυκά κουταλιού, τα λατρεμένα λουκουμάκια με δενδρολίβανο του Μπαριάμη κλπ.
Επιπλέον, το πρωινό διανθίζεται από ποικιλία ελληνικών τοπικών τυριών (γραβιέρα Αμφιλοχίας, βαρελίσια φέτα, κεφαλογραβιέρα ΠΟΠ, κασέρι, ανθότυρο και αλατισμένη μυζήθρα) και αλλαντικών (προσούτο, σαλάμι αέρος και κρασάτο χοιρομέρι), παρασκευές από ολόφρεσκα αυγά τοπικού αγροκτήματος κ.ά.