Το ξενοδοχείο υπερπολυτελείας Greco Philia βρίσκεται στο λόφο πάνω από τον Κάβο Ελιά στην Μύκονο. Προσφέρει 22 όμορφες διακοσμημένες σουίτες και βίλες, εξοπλισμένες με king size κρεβάτια, μυκονιάτικη διακόσμηση, δορυφορικό ίντερνετ και καλωδιακά τηλεοπτικά κανάλια, αλλά και με πανοραμική θέα στη Μύκονο, το Αιγαίο και τα γειτονικά νησιά. Παράλληλα, διαθέτει πισίνα, εστιατόριο, κοκτέιλ μπαρ, γυμναστήριο, παρκινγκ και σαλόνι ομορφιάς, ενώ το έμπειρο και διακριτικό προσωπικό προσφέρει μια ολοκληρωμένη πρόταση φιλοξενίας για τους απαιτητικούς ταξιδιώτες και επισκέπτες.
Στον πρωινό μπουφέ του ξενοδοχείου προσφέρονται ελληνικό γιαούρτι με μέλι και φρέσκα φρούτα, μεσογειακή ομελέτα με ελιές, κάπαρη Σαντορίνης, σπανάκι και φρέσκια ντομάτα, μυκονιάτικα αυγά, ταχίνι, φιστικιά Αιγίνης, παραδοσιακές τηγανίτες με μέλι, καρύδια και κανέλα, πιάτα αλλαντικών (μυκονιάτικη λούζα, διάφορα αλλαντικά από την Κρήτη και λουκάνικο με πράσο), τυριών (φέτα ΠΟΠ, ανθότυρο, γραβιέρα Νάξου, μαστέλο Χίου και κατσικίσιο τυρί) και φρούτων (τοπικά φρέσκα φρούτα εποχής) κ.ά.
Το πρωινό ολοκληρώνεται με φρέσκο φυσικό χυμό πορτοκαλιού, πίτες (μπουγάτσα, τυρόπιτα, σπανακόπιτα, πρασόπιτα, πορτοκαλόπιτα κλπ), ποικιλία άρτων (πολύσπορο, μαύρο, λευκό, με σουσάμι), οργανικές μαρμελάδες (Γεώδη), οργανικό μέλι Ικαρίας, ροφήματα από βότανα και αρωματικά φυτά (τσάι του βουνού, χαμομήλι, φλαμούρι κλπ) και ελληνικό καφέ.
Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία
Το ξενοδοχείο διαθέτει εστιατόριο με ειδικό σήμα ποιότητας ελληνικής κουζίνας. Παράλληλα, διοργανώνονται εκδηλώσεις γαστρονομίας, επισκέψεις σε οινοποιείο, παρουσιάσεις του τρόπου παραγωγής κρασιού και οινογνωσία.