Λαβιογάλ- Παραδοσιακό Τυροκομείο Μονεβασιάς
Ιστορική αναδρομή Όλα ξεκίνησαν το 1955, όταν ο Κωνσταντίνος Γ. Κυριαζάκος έκανε τα πρώτα του βήματα στην τυροκομία δημιουργώντας μια μικρή μονάδα παραγωγής αγνών, παραδοσιακών, τυροκομικών προϊόντων στη Μονεμβασιά Λακωνίας. Σήμερα Παραμένοντας πιστοί στην τοπική παράδοση της Λακωνίας και κρατώντας ταυτόχρονα τις αξίες 3 γενεών, η οικογένεια Κυριαζάκου ανέπτυξε την επιχείρηση φέρνοντας σήμερα τη ΛΑ.ΒΙΟ.ΓΑΛ. σε κυρίαρχη θέση στην αγορά των τυροκομικών προϊόντων. Τα προϊόντα εκτιμήθηκαν και κέρδισαν την εμπιστοσύνη του καταναλωτικού κοινού στην εγχώρια αγορά ενώ από το 2007 εξάγονται σε Αμερική, Καναδά, Ευρώπη και Αυστραλία.







