Πληροφορίες
Φωτογραφίες

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Αμοργού στην 12η HO.RE.CA. 2017

Στο πλαίσιο της 12ης HORECA, το Ελληνικό Πρωινό παρουσίασε τις νέες περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Ελληνικού Πρωινού, η Αμοργός παρουσίασε ντόπια προϊόντα και μαγείρεψε τα τοπικά εδέσματα που συνθέτουν το Πρότυπο Πρωινό της.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος του νησιού κ.Νίκος Φωστιέρης. Τη διοργάνωση είχαν αναλάβει η κ.Ειρήνη Γιαννακοπούλου από το ξενοδοχείο «Aegialis», η κ.Δέσποινα Γιαννακοπούλου από το ξενοδοχείο «Vigla» και ο κ.Θοδωρής Δεσποτίδης από το ξενοδοχείο «Mike».Το περίπτερο έντυσαν με τα προϊόντα τους αρκετοί παραγωγοί. Τις εντυπώσεις έκλεψαν τα παραδοσιακά ξεροτήγανα, το ντόπιο μέλι, η ψημένη ρακή, η αμοργιανή σαλάτα με φρέσκια ξινομυζήθρα και ο αμοργιανός παύλος (ντακάκια).