Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες
Αλευριά Λέσβου
5 φλ. εκχύλισμα σύκου ή αλλιώς βραστά
1 φλ. αλεύρι προψημένο
Καρύδια
Κανέλα
Αλευριά Λέσβου
Βράζετε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς το εκχύλισμα με το προψημένο αλεύρι για να μην κολλήσει. Όταν αρχίσει να πήζει – και ανάλογα με την γευστική σας διάθεση – προσθέτετε ζάχαρη – και το ανακατεύετε για λίγο ακόμη.
Αλευριά Λέσβου
Το σερβίρετε σε μπολ και το πασπαλίζετε με κοπανισμένα καρύδια και κανέλα.