Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Μηλόπιτα Χανίων

200 γρ. ελαιόλαδο
1 ½ κούπα
βιολογικό αλεύρι
1 ½ κούπα ζάχαρη μαύρη
5-6 μήλα
1 κ.σ. κανέλα
1 κ.σ. μπέικιν πάουντερ

Μηλόπιτα Χανίων

Ανακατεύετε όλα τα υλικά (εκτός από τα μήλα, την κανέλα και τη μισή κούπα ζάχαρη) και απλώνετε στο ταψάκι. Κόβετε κάθε μήλο σε 4 κομμάτια και μετά σε ροδέλες, αφού τα έχετε πρώτα ξεφλουδίσει. Απλώνετε τα μήλα και πασπαλίζετε τη μισή κούπα ζάχαρη και την κανέλα.

Μηλόπιτα Χανίων

Ψήνετε στους 180C για 35-40 λεπτά.