Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες
Φορμαέλα ψητή
1 κομμάτι φορμαέλα Αράχωβας κομμένη σε στρογγυλά κομμάτια πάχους 1,5 εκ.
Στρογγυλά κομμάτια ντομάτας πάχους 1,5 εκ.
Ψίχα ψωμιού
Φορμαέλα ψητή
Παίρνετε ένα κομμάτι φορμαέλα Αράχωβας και το κόβετε σε στρογγυλά κομμάτια πάχους 1,5 εκατοστού. Παράλληλα, κόβετε αντίστοιχα στρογγυλά κομμάτια ντομάτας, τα οποία πανάρετε με ψίχα ψωμιού.
Φορμαέλα ψητή
Ψήνετε την φορμαέλα σε δυνατή φωτιά πάνω στη σχάρα, για να σχηματιστούν οι ραβδώσεις και ταυτόχρονα ψήνετε για 5 λεπτά και τα κομμάτια της ντομάτας στον φούρνο, σε θερμοκρασία 160C. Όταν όλα ετοιμαστούν, τα τοποθετείτε το ένα πάνω στο άλλο, βάζοντας πρώτα τη ντομάτα και μετά την φορμαέλα.