Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες
Ψωμάκια από τη Λάρισα
1 κιλό αλεύρι για όλες τις χρήσεις
40 γρ. μαργαρίνη
20 γρ. αλάτι
60 γρ. ζάχαρη
30 γρ. μαγιά
580 γρ. κρύο νερό
Ψωμάκια από τη Λάρισα
Αρχικά διαλύετε τη μαγιά στο νερό και ρίχνετε όλα τα υλικά στο μίξερ, χτυπώντας τα σε μέτρια ταχύτητα για 3 λεπτά και σε δυνατή για 5 λεπτά. Το ζυμάρι θα είναι έτοιμο όταν αρχίσει να ξεκολλάει από τα τοιχώματα του μίξερ. Στη συνέχεια, το αφήνετε σκεπασμένο για 30 λεπτά σε θερμοκρασία δωματίου και ανοίγετε με τον πλάστη ένα φύλλο πάχους 2 εκατοστών που το τοποθετείτε σε λαμαρίνες περασμένες με λάδι, αφήνοντάς το για 1 ώρα ώστε να φουσκώσει.
Ψωμάκια από τη Λάρισα
Ψήνετε τα ψωμιά στους 180C.