Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Κερκυραϊκή πίτα με κιμά και νούμπουλο

400 γρ. φύλλο χωριάτικο
6 αυγά
200 γρ. κερκυραϊκό τυρί πεκορίνο
300 γρ. κιμάς μόσχου
100 γρ. νούμπουλο
100 γρ. κρεμμύδι
5 γρ. μοσχοκάρυδο
Αλάτι
Πιπέρι

Κερκυραϊκή πίτα με κιμά και νούμπουλο

Στην αρχή, σωτάρετε σε ελαιόλαδο τον κιμά με το κρεμμύδι και τα μπαχαρικά και ανακατεύετε τα υπόλοιπα υλικά μέσα στον κιμά. Σε ένα στρογγυλό ταψί, στρώνετε 6 ή 7 φύλλα κρούστας, προσθέτετε το μείγμα και στη συνέχεια το καλύπτετε με τα υπόλοιπα φύλλα κρούστας.

Κερκυραϊκή πίτα με κιμά και νούμπουλο

Το ψήνετε σε μέτριο φούρνο για περίπου μία ώρα.