Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες
Αυγά με ντομάτα και στάκα
Αυγά
Φρέσκια ντομάτα κονκασέ
500 γρ. στάκα
Κρεμμύδι
2-3 κουταλιές αλεύρι
Λίγο νερό
Αλάτι
Πιπέρι
Αυγά με ντομάτα και στάκα
Σε μια κατσαρόλα πραγματοποιείτε τη διαδικασία χωρισμού της στάκας από το βούτυρο, ζεσταίνοντάς το. Προσθέστε λίγο νερό στο αλεύρι και έπειτα αφαιρέστε το βούτυρο από την κρέμα. Σε ένα τηγάνι βάζετε λίγο από το στακοβούτυρο και προσθέτετε πρώτα το κρεμμύδι και μετά την φρέσκια ντομάτα.
Αυγά με ντομάτα και στάκα
Το αφήνετε να βράσει λίγο, αλατοπιπερώνετε και σπάτε τα αυγά ένα ένα, χαμηλώνοντας τη φωτιά. Μόλις είναι έτοιμα, σβήνετε τη φωτιά και προσθέτετε από πάνω τη στάκα.