Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες
Τυρόπιτα
Μισό κιλό φέτα
4 αυγά
1 ποτήρι γάλα
Παραδοσιακό φύλλο
Ελαιόλαδο
Αλάτι
Τυρόπιτα
Αναμιγνύετε σε ένα μπολ αλάτι, λάδι, αλεύρι και χλιαρό νερό. Έπειτα ζυμώνετε το παρασκεύασμα και το αφήνετε για περίπου 30 λεπτά. Στη συνέχεια ανοίγετε το φύλλο και το απλώνετε στο ταψί. Για τη γέμιση ανακατεύετε με το κουτάλι σε ένα μπολ 4 αυγά, τη φέτα και το γάλα με λίγο ελαιόλαδο.
Τυρόπιτα
Προσθέτετε το μείγμα στο ταψί και το κλείνετε με το υπόλοιπο φύλλο. Το βάζετε στον φούρνο και το ψήνετε στους 180C για 50 λεπτά.