Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Καλτσούνια με μυζήθρα

250 γρ. μυζήθρα
1 αυγό
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. αλεύρι για να τραβήξει τα υγρά

Καλτσούνια με μυζήθρα

Ανοίγετε ένα λεπτό φύλλο, το κόβετε σε στρογγυλούς δίσκους διαμέτρου 7-8 εκ., βάζετε ένα κουταλάκι γέμιση και διπλώνετε σε σχήμα μισοφέγγαρου.

Καλτσούνια με μυζήθρα

Τα ψήνετε στον φούρνο ή τα τηγανίζετε με λίγο λάδι μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρονται ζεστά με μέλι.