Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες
Μαγειριά
2 ποτήρια νεσεστέ
4 ποτήρια νερό
1 κιλό ζάχαρη (περίπου)
2-3 νερατζόφυλλα
1 φλ. καρύδια κοπανισμένα
Μαγειριά
Αρχικά ρίχνετε σε μια μικρή λεκάνη το νεσεστέ και το νερό, ανακατεύοντάς τα καλά και αφού βάλετε το μείγμα σε κατσαρόλα, προσθέτετε τη ζάχαρη και τα νερατζόφυλλα. Έπειτα, τα βάζετε σε δυνατή φωτιά, ανακατεύοντας συνέχεια με ξύλινη κουτάλα και μετά από λίγα λεπτά χαμηλώνετε την φωτιά.
Μαγειριά
Όταν πήξει, βάζετε τη μαγειριά σε πιατέλα και της ρίχνετε κανέλα και κοπανισμένα καρύδια.