Λουκουμάδες
Για τη ζύμη 5 γρ. ξηρή μαγιά 800 γρ. ζεστό νερό 600 γρ. σκληρό αλεύρι 70% Αλάτι Canola oil για το τηγάνισμα Κανέλα Καρύδια Για το σιροπι 1200 γρ. νερό 600 γρ. ζάχαρη 200 γρ. μέλι 1 ξυλάκι κανέλα Ξύσμα από λεμόνι και πορτοκάλι Για να φτιάξετε τη ζύμη, διαλύετε τη μαγιά στο ζεστό νερό, κοσκινίζετε το αλεύρι με το αλάτι σε ένα μεγάλο μπολ και κάνετε μια τρύπα στην μέση. Προσθέτετε τη, διαλυμένη στο νερό, μαγιά και ανακατεύετε καλά. Έπειτα, τη σκεπάζετε με πλαστική μεμβράνη ή με μια πετσέτα και βάζετε το μπολ σε ζεστό μέρος για 3 ώρες … Read more