Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Ρυζόγαλο από το Ρέθυμνο

2 κ.σ. ρύζι γλασέ
5 κούπες φρέσκο γάλα
Μισή κούπα ζάχαρη
1 ξυλαράκι βανίλιας
Κανέλα

Ρυζόγαλο από το Ρέθυμνο

Πλένετε το ρύζι και το αφήνετε για να φύγουν τα νερά. Έπειτα, βάζετε το γάλα στη φωτιά και προσθέτετεε τη ζάχαρη, τη βανίλια και το ρύζι.

Ρυζόγαλο από το Ρέθυμνο

Μόλις φουσκώσει και αρχίσει να δένει, είναι έτοιμο.