Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες
Μους πρόβειου γιαουρτιού
1200 γρ. πρόβειο γιαούρτι
900 γρ. κρέμα γάλακτος (χτυπημένη)
150 γρ. ζάχαρη άχνη
7 γρ. κακουλέ
4 γρ. μοσχοκάρυδο
150 γρ. φιστίκια Αιγίνης
150 γρ. αμύγδαλο φιλέ
150 γρ. ζάχαρη κρυσταλλική
Μους πρόβειου γιαουρτιού
Καβουρδίστε τα υλικά σε μια κατσαρόλα μέχρι να αρχίσει να βγάζει λίγο καπνό και στη συνέχεια σπάστε τα με τον πλάστη. Λίγο πριν το σερβίρισμα βάλτε τα υλικά στη μους.
Μους πρόβειου γιαουρτιού
Ρίξτε το μείγμα μέσα σε μια μεγάλη κατσαρόλα με υψηλή θερμοκρασία και προσθέστε το μοσχοκάρυδο.