Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Κολοκυθόπιτα Ευβοίας

5 κολοκύθια τριμμένα
200 γρ. ελαιόλαδο
2 αυγά
400 γρ. φέτα
1 κ.γ. δυόσμο
400 γρ. αλεύρι
1 κουτάκι γάλα εβαπορέ
100 γρ. Νέο Βιτάμ
1 πρέζα αλάτι
1 πρέζα πιπέρι

Κολοκυθόπιτα Ευβοίας

Αφού πλύνετε και καθαρίσετε τα κολοκυθάκια, τα περνάτε στον τρίφτη χειρός ή στο πολυμίξερ (δεν χρειάζεται να είναι πολύ λεπτά τριμμένα). Έπειτα τρίβετε τη φέτα και ξεκινάτε να προσθέτετε σε ένα μπoλ τα υπόλοιπα υλικά ανακατεύοντας τα πολύ καλά. Αφού αδειάσετε το μείγμα σε ένα λαδωμένο αντικολλητικό ταψάκι, ρίχνετε από πάνω το βιτάμ σε κόμπους.

Κολοκυθόπιτα Ευβοίας

Ψήνετε το μείγμα στους 150 C για 45 λεπτά.