Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Ζυμαρόπιτα

300 γρ. αλεύρι
1 ή 2 αυγά
2 κουταλιές γιαούρτι
1 κουταλιά λάδι
250 γρ. τυρί φέτα

Ζυμαρόπιτα

Ανακατεύετε σε ένα μπολ το αλεύρι, τα αυγά, το γιαούρτι και το λάδι. Μετά προσθέτετε νερό ώστε να δημιουργηθεί ένας παχύρευστος χυλός. Στη συνέχεια, τρίβετε τη φέτα και την προσθέτετε στο μείγμα. Έπειτα, αλείφετε ένα μικρό ταψί με λάδι.

Ζυμαρόπιτα

Αφού προθερμάνετε τον φούρνο, χύνετε τον χυλό και τον βάζετε στον φούρνο, στους 200C για περίπου 25 λεπτά.