Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Ημαθίας στη 10η HO.RE.CA. 2015
Στο πλαίσιο της 10ης HORECA, το Ελληνικό Πρωινό παρουσίασε τις νέες περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Ελληνικού Πρωινού, η Ημαθία παρουσίασε ντόπια προϊόντα και μαγείρεψε τα τοπικά εδέσματα που συνθέτουν το Πρότυπο Πρωινό Ημαθίας.Το περίπτερο της Ημαθίας υποστήριξε η Αναπτυξιακή της Ημαθίας με την αρωγή του Προέδρου της Ένωσης Ξενοδόχων Π.Ε. Ημαθίας κ. Δημ. Μάντσιου και οι παραγωγοί Μπαντής Κων/νος με τα αλλαντικά και Πάζης Νικόλαος με τη μαρμελάδα κόκκινης πιπεριάς και τη χειροποίητη πίτα. Παρουσιάστηκαν ακόμη τα εξής προϊόντα παραγωγών, Τζέπος Δ. Γεώργιος – αρτοσκευάσματα, Υιοί Μ. Πατσιαβούρα Ο.Ε. – τυροκομικά, Συνταγή της γιαγιάς – Ντόντης Θεόδωρος – γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες, Κτήμα Διαμάντη – γλυκά κουταλιού, μαρμελάδες και κομπόστες, Κάμπου γεύσεις – μαρμελάδες και κομπόστες, Βαζάκι Παπαδοπούλου Γεωργία – γλυκά κουταλιού και μαρμελάδες, Ζαχαροπλαστείο Ταραμονλής – ρεβανί και κιουνεφέ, Μελισσοκομικός Σύλλογος Ημαθίας – μέλι, Herbstore -ελληνικά βότανα (τσάγια), Κτήμα Καλαϊτζή – κρασί, ΑΛ.Μ.ΜΕ.- κομπόστες.Την παρουσίαση του πρωινού της Ημαθίας επιμελήθηκε ο κ. Γιώργος Παλησίδης από τη Λέσχη Αρχιμαγείρων Βορείου Ελλάδος και η ομάδα του. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο επίτιμος Πρόεδρος της Λέσχης Αρχιμαγείρων Β. Ελλάδας κ. Νιώτης και ο σεφ κ.Μιχάλης Καλαβρινός.Από το μπουφέ της Ημαθίας ξεχώρισαν η ποικιλία αλλαντικών και τυριών, καθώς και η μαρμελάδα πιπεριάς.