Το ξενοδοχείο Agla, κατηγορίας Β’ Superior, βρίσκεται μόλις λίγα βήματα από την παραλία, σε μια ήσυχη περιοχή στην καρδιά της πρωτεύουσας της Ρόδου, μόλις 5 λεπτά απ’ όλα τα γνωστά αξιοθέατα και το εμπορικό κέντρο της πόλης. Διαθέτει 112 ευρύχωρα δωμάτια διαφόρων τύπων, συνδυάζει μοναδικά τα πλεονεκτήματα ενός ολοκληρωμένου ξενοδοχείου πόλης με τη φιλική, οικογενειακή ατμόσφαιρα και αποτελεί την ιδανική λύση, χειμώνα – καλοκαίρι, για διακοπές ή για επιχειρηματικές δραστηριότητες.
location: Νησιά Αιγαίου
Agela
Το Agela Apartments Hotel βρίσκεται στην πόλη της Κω, μόλις 100 μέτρα από τη θάλασσα. Διαθέτει άνετα επιπλωμένα διαμερίσματα με ιδιωτικά μπαλκόνια, ενώ κάθε διαμέρισμα είναι self-catering με δορυφορική τηλεόραση, στεγνωτήρα μαλλιών, τηλέφωνο και ιδιωτικό μπάνιο με ντους. Οι επισκέπτες μπορούν να απολαύσουν την πισίνα, ενώ διατίθενται επίσης μια παιδική πισίνα, παιδική χαρά και σνακ μπαρ.
Aegean Houses
Το Aegean Houses ξεχωρίζει για τον συνδυασμό παραδοσιακής και μοντέρνας αρχιτεκτονικής, τις ανέσεις μιας σύγχρονης ξενοδοχειακής μονάδας, τη ζεστασιά της προσωπικής επιχείρησης, το έμπειρο και φιλικό προσωπικό και το ήρεμο περιβάλλον. Βρίσκεται στη βόρεια πλευρά του νησιού, 50 μέτρα από την παραλία Μύλος, 1 χλμ από το κέντρο της πόλης της Κω και 25 χλμ από το αεροδρόμιο.
Διαθέτει 55 σύγχρονα διαμερίσματα τριών τύπων, καθώς και εξωτερική πισίνα με υδρομασάζ και Pool Bar, παιδική πισίνα, παιδική χαρά, parking χωρίς χρέωση, γυμναστήριο κλπ.
Aegeon Hotel
Το Aegeon Hotel βρίσκεται στην πανέμορφη Ίο, σε ένα από τα καλύτερα σημεία της πανέμορφης και πολυσύχναστης παραλίας του Μυλοπότα. Το ξενοδοχείο ξεχωρίζει για την παραδοσιακή και λιτή αρχιτεκτονική του, ενώ οι παροχές και οι υπηρεσίες του περιλαμβάνουν μοντέρνα και πλήρως εναρμονισμένη με το φυσικό τοπίο πισίνα, pool bar, προσεγμένους χώρους, άνετα και ευρύχωρα δωμάτια που συνδυάζουν τις κυκλαδίτικες πινελιές με το μοντέρνο στοιχείο με το παραδοσιακό με ένα μοναδικό τρόπο και ένα εγκάρδιο και πάντα εξυπηρετικό προσωπικό.
Aegialis Hotel & Spa
Το ξενοδοχείο Aegialis Hotel & Spa έχει χαρακτηριστεί από τους επισκέπτες του ως το «κόσμημα της Αμοργού»! Βρίσκεται σε έναν ήσυχο κόλπο, διαθέτει εκπληκτική θέα και έχει σχεδιαστεί για να ανταποκριθεί στις ανάγκες όσων αναζητούν ησυχία και ηρεμία στην ψυχή και στο μυαλό.
Πρόκειται για συγκρότημα πέντε λευκών και μπλε κτιρίων και διαθέτει 55 παραδοσιακά επιπλωμένα και πλήρως εξοπλισμένα δωμάτια και σουίτες. Εξαιρετικά φιλική και εξυπηρετική στις ανάγκες των επισκεπτών, η οικογένεια Γιαννακοπούλου κάνει τους φιλοξενούμενους να αισθανθούν σαν στο σπίτι τους, παρέχοντάς τους εξατομικευμένες υπηρεσίες.
Afandou Bay Suites
Το ξενοδοχείο Afandou Bay Suites βρίσκεται σε μία από τις πιο όμορφες παραλίες της Ρόδου, τη γνωστή παραλία Αφάντου, μόλις 500 μέτρα μακριά από ένα εκ των δημοφιλέστερων γηπέδων γκολφ στην Ελλάδα.
Το ξενοδοχείο βρίσκεται 18 χιλιόμετρα μακριά από το κέντρο της πόλης της Ρόδου και 21 χιλιόμετρα μακριά από την Λίνδο και ως εκ τούτου διαθέτει εύκολη πρόσβαση σε όλα τα μνημεία και τα αξιοθέατα, καθώς και τις καταπληκτικές παραλίες του νησιού!
Afroditi Villa
Το νεόκτιστο ξενοδοχείο Afroditi Villa υπόσχεται χαλαρωτικές διακοπές υψηλών προδιαγραφών για ζευγάρια και οικογένειες. Κτισμένο σε έκταση 8 στρεμμάτων στην παραλία του Πλατιού, 1,5 χλμ από το λιμάνι της Μύρινας και 200 μέτρα από την θάλασσα, διαθέτει εντυπωσιακούς κήπους και σύγχρονα, πολυτελή και διακοσμημένα με γούστο δωμάτια, ενώ διακρίνεται για τον επαγγελματισμό των ανθρώπων του και την άψογη εξυπηρέτηση.
Acqua Vatos
Το Acqua Vatos βρίσκεται στην καρδιά του Καμαρίου, σε απόσταση αναπνοής από την μεγαλύτερη και δημοφιλέστερη μαύρη παραλία της Σαντορίνης, συνδυάζοντας τις χάρες ενός οικογενειακού ξενοδοχείου και ενός ρομαντικού και κοσμοπολίτικου καταφύγιου.
Διαθέτει 32 δωμάτια και σουίτες με μίνιμαλ λεπτομέρειες, φιλικές προς τα παιδικά χαρακτηριστικά και ενδιαφέροντα. Η αντιπαράθεση της ζεστασιάς, αλλά και της διακριτικότητας, η εξυπηρέτηση και η απόλυτη αισθητική, αποτελούν ένα καινοτόμο και ελκυστικό σενάριο φιλοξενίας που περιστρέφεται γύρω από μία εντυπωσιακή τοποθεσία, ιδανική για ερωτευμένα ζευγάρια, οικογένειες και ανήσυχα νιάτα!
Αμυγδαλωτά Ύδρας
Τα αμυγδαλωτά Ύδρας είναι ψητά, μπαίνουν στο φούρνο μορφοποιημένα σε αχλαδάκια και αφού ψηθούν ζαχαρώνονται με ζάχαρη πούντρα και στέφονται με ένα μοσχοκάρφι στην κορφή και μια κορδελίτσα φιόγκο έτοιμο για δώρο γιορτινό. Τα υλικά της συνταγής είναι όλα κι όλα τέσσερα. Τα αμύγδαλα, το ανθόνερο, το σιμιγδάλι και τέλος η ζάχαρη.
Σαν Μιχάλη Σύρος ΠΟΠ
Πρόκειται για ένα σκληρό τυρί, λευκοκίτρινο έως κίτρινο, με συμπαγή ελαστική μάζα και μικρές τρύπες, με αλμυρή και πικάντικη χαρακτηριστική γεμάτη και βουτυράτη γεύση και διακριτικά αρώματα. Μορφοποιείται σε κυλινδρικά κεφάλια με επιδερμίδα λεπτή, ξηρή, η οποία καλύπτεται από μικροβιακή ανάπτυξη που συμβάλει στην ωρίμανση. Έχει χαρακτηρισθεί ως προϊόν ΠΟΠ και παράγεται στο νησί της Σύρου, από γάλα αποκλειστικά αγελαδινό.
Καλαθάκι Λήμνου ΠΟΠ
Το καλαθάκι Λήμνου είναι λευκό τυρί, με μαλακή ως ημίσκληρη δομή, χωρίς επιδερμίδα, συμπαγές με διάσπαρτες τρύπες και σχήμα μικρού καλαθιού με ραβδώσεις από τα καλαθάκια – καλούπια στα οποία μορφοποιείται (παλιά από βούρλα ή λυγαριές, σήμερα πλαστικά). Η γεύση του μεστή, αλατισμένη και ελαφρά όξινη, με αρώματα που θυμίζουν ξύλο. Έχει χαρακτηρισθεί ως προϊόν ΠΟΠ με περιοχή παραγωγής το νησί της Λήμνου. Παράγεται από πρόβειο γάλα, που δίνει και την καλύτερη ποιότητα τυριού, αλλά και μίγμα κατσικίσιου με πρόβειο γάλα σε αναλογία που δεν υπερβαίνει το 30%.
Πάξα Χίου (είδος ντάκου)
Η Πάξα Χίου (είδος ντάκου) είναι παξιμάδι ημίγλυκο σε σχήμα παραλληλεπίπεδου με άρωμα μαστίχας, με σκούρο κίτρινο χρώμα λόγω του κριθαρίσιου αλευριού. Ζυμώνεται κριθαρίσιο με σίτινο αλεύρι, πλάθεται όπως το ψωμί και ανακατεύεται με λίγη μαστίχα. Στη συνέχεια κατά το φούρνισμα, η ζύμη χαράσσεται σε κομμάτια παραλληλεπίπεδα, που αποχωρίζονται, όταν ψηθεί. Στην τελική φάση τα κομμάτια ψήνονται ξανά. Χρησιμοποιείται ως ψωμί ιδιαίτερα κατά τους θερινούς μήνες ή και ως βούτημα και προορίζεται κυρίως για την τοπική αγορά της Χίου.
Φιστίκι Αιγίνης ΠΟΠ
Η φιστικιά καλλιεργήθηκε στην Αίγινα από τα τέλη του 19ου αιώνα και από εκεί ξαπλώθηκε αρχικά στην Αττική και μετά στην υπόλοιπη Ελλάδα. Το γεγονός πως η αιγινήτικη φιστικιά αξιοποιεί τα φτωχά, ασβεστώδη εδάφη του νησιού σε συνδυασμό με το ξηρό περιβάλλον του, την περιορισμένη άρδευση και τη γειτνίαση των δέντρων με τη θάλασσα προσδίδουν στο φιστίκι αυτό ιδιαίτερα οργανοληπτικά χαρακτηριστικά, εξαιρετική γεύση και άρωμα. Δίκαια χαρακτηρίζεται, λοιπόν, ως το καλύτερο φιστίκι διεθνώς. Από το 1997 το φιστίκι Αιγίνης είναι προϊόν ΠΟΠ.
Κοπανιστή Κυκλάδων ΠΟΠ
Η κοπανιστή Κυκλάδων είναι μαλακό λευκό τυρί άλμης χωρίς επιδερμίδα, αλμυρό, φυσικά πιπεράτο με έντονη πικάντικη γεύση. Χρώμα κρεμώδες λευκό έως υπόφαιο, ελαφρά ροζ και μάζα συνεκτική μικρών κόκκων. Έχει χαρακτηρισθεί ως προϊόν ΠΟΠ και παράγεται στο Νομό Κυκλάδων, από γάλα αγελαδινό, πρόβειο, κατσικίσιο ή μίγματά τους. Στην κοπανιστή είναι έντονη η γεύση του αλατιού, ενώ η έντονα πικάντικη πιπεράτη καυτή γεύση της είναι αποτέλεσμα της δράσης των ενζύμων της μικροβιακής χλωρίδας που αναπτύσσεται στις συνθήκες παρασκευής της και δεν οφείλεται σε πρόσθετα πιπέρια όπως πολύς κόσμος νομίζει. Η παραξενιά της ωρίμανσης έγκειται στο ότι ο μεγαλύτερος εχθρός των τυριών, η ζέστη και ο ήλιος, εδώ γίνονται σύμμαχοι της ωρίμανσης, αναπτύσσοντας διάφορες ζύμες και μύκητες και ιδιαίτερα το πενικίλλιο.
Δαμάσκηνα Σκοπέλου
Τα δαμάσκηνα Σκοπέλου είναι φρούτα σαρκώδη σκούρου – μελανού χρώματος, μέτριου μεγέθους, έχουν ιδιαίτερα γλυκιά γεύση και είναι κατάλληλα για αποξήρανση. Το γένος του φυτού είναι η προύμνη της οικογένειας των αμυγδαλοειδών, της τάξης των ροδωδών. Τη δαμασκηνιά την καλλιεργούσαν αρχικά στην πόλη Δαμασκό, όπου πήρε και το όνομά της. Τα δαμάσκηνα είναι γνωστά από τον 1ο μ.Χ. αιώνα στον ελληνικό χώρο. Μνημονεύονται από τον Διοσκουρίδη και τον γαληνό αλλά και από διάφορους συγγραφείς δια μέσου των αιώνων. Τα δαμάσκηνα Σκοπέλου καταναλώνονται κυρίως αποξηραμένα και κατά δεύτερο νωπά.
Λαδοτύρι Μυτιλήνης ΠΟΠ
Το λαδοτύρι Μυτιλήνης είναι σκληρό τυρί, λευκό έως λευκοκίτρινο, με μικρές οπές. Έχει ευχάριστη, αλμυρή γεύση και ευχάριστο άρωμα. Μορφοποιείται σε κυλινδρικά κεφάλια με επιδερμίδα σκληρή, ξηρή. Οφείλει το όνομά του στο γεγονός ότι διατηρείται μέσα σε λάδι. Έχει χαρακτηρισθεί ως προϊόν ΠΟΠ και παράγεται στην νήσο Λέσβο, από γάλα πρόβειο ή μίγμα αυτού με κατσικίσιο, σε αναλογία του τελευταίου όχι μεγαλύτερη του 30%.
Λούζα Μυκόνου
Η λούζα Μυκόνου ένα από τα καλύτερα ελληνικά αλλαντικά, με υπέροχο ρουμπινί χρώμα και τις παραλλαγές της στη Σύρο, στην Άνδρο, στην Τήνο (ή το παρεμφερές απόχτι της Σαντορίνης), που θεωρείται πλέον η πεμπτουσία της γευστικής απόλαυσης και ο ιδανικός σύντροφος ενός στιβαρού κόκκινου κρασιού. Παραδοσιακό αλλαντικό των Κυκλάδων και ιδιαίτερα της Μυκόνου, της Τήνου, της Σύρου και της Άνδρου. Φτιάχνονται ένα μήνα πριν από τα Χριστούγεννα, την περίοδο των χοιροσφαγίων.
Γραβιέρα Νάξου ΠΟΠ
Η γραβιέρα Νάξου είναι σκληρό τυρί, υποκίτρινο, με συμπαγή ελαστική μάζα, και αρκετές διάσπαρτες οπές, με λεπτή, εξευγενισμένη, γεμάτη και ευχάριστη γεύση βουτύρου και πρωτεϊνών γάλακτος και ελαφρά αρώματα προπιονικής ζύμωσης (καρυδιού και αμύγδαλου). Μορφοποιείται σε κυλινδρικά κεφάλια με επιδερμίδα λεπτή, ξηρή, η οποία καλύπτεται από μικροβιακή ανάπτυξη που συμβάλει στην ωρίμανση. Έχει χαρακτηρισθεί ως προϊόν ΠΟΠ και παράγεται στο νησί της Νάξου, από γάλα αγελαδινό ή μίγματα αυτού με πρόβειο και κατσικίσιο, σε αναλογία των τελευταίων όχι μεγαλύτερη του 20% κ.β..