Γλυκός Τραχανάς με Θρυμματισμένη Φέτα
⅔ του φλ. έξτρα παρθένο ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι 6-8 φλ. νερό ή ζωμός κότας 250 γρ. γλυκός τραχανάς 1 φλ. θρυμματισμένη φέτα Ζεσταίνετε το ? του λαδιού σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σε μέτρια φωτιά. Έπειτα, ρίχνετε το αλάτι και το φρεσκοτριμμένο πιπέρι, καθώς και τα 6 με 8 φλιτζάνια νερό ή τον ζωμό κότας. Όταν αρχίσει ο βρασμός προσθέτετε τον τραχανά. Τα αφήνετε να βράσουν, ώσπου να μαλακώσουν. Αν η σούπα είναι πηχτή, προσθέτετε λίγο νερό ή ζωμό κότας. Στο τέλος ρίχνετε το υπόλοιπο ελαιόλαδο. Η σούπα σερβίρεται ζεστή και πασπαλισμένη με την τριμμένη φέτα.



















