Epirus SA
EPIRUS SA is one of the largest cheese-producing companies in Greece with 3 state-of-the-art production and packaging units in Arta, in Elassona and in Domokos.
In Arta we produce Feta PDO and other white cheeses. Approximately 40.000 tons of sheep & goat milk are processed annually.
In Elassona we produce yellow hard & semihard cheeses. Approximately 4.000 tons of milk are processed annually.
In Domokos we produce traditional spread cheeses.
The company’s production capacity and methods, its consistent investment in technology, research & development, plus an innovative spirit combined with in depth knowledge and experience of tradition, guarantee the excellent quality of EPIRUS products.
Today EPIRUS SA employs a workforce of 280, co-operates with a network of 350 suppliers and collects milk from 1,800 farmers.
At EPIRUS SA, ensuring the top quality of our products has always been our most fundamental value. We apply state-of-the art technology along with the strictest specifications during the quality control process – from production to packaging. Our commitment to quality is absolutely evident in our Quality Assurance Policy, whose objective is the constant improvement of all the company’s procedures. Quality Assurance for all EPIROS products is achieved in a stage-by-stage implementation at every single production phase, as prescribed by the Total Quality Management System for Continuous Improvement. For us, quality, more than anything, means customer satisfaction and safety for our products.
Epirus SA
Η εταιρεία παράγει τη φέτα (Π.Ο.Π.) Ήπειρος. Την παραδοσιακή, αυθεντική, ελληνική φέτα, η οποία παράγεται σε αυστηρές συνθήκες υγιεινής με τις υψηλότερες προδιαγραφές.
Epirus SA
Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ είναι πιστοποιημένη από την TUV AUSTRIA με IFS 2014, EN ISO 9001: 2008 και EN ISO 22000: 2005. Έχει αποσπάσει συνολικά 19 διακρίσεις και βραβεία σε Ελλάδα και εξωτερικό, μεταξύ αυτών στα International Cheese Awards (Nantwich, UK).
Epirus SA
Η ΗΠΕΙΡΟΣ ΑΕΒΕ παράγει, επίσης, λογάδι Ήπειρος, ένα παραδοσιακό ελληνικό κίτρινο τυρί με μόνο 17% λιπαρά και ταλαγάνι, ένα παραδοσιακό, χειροποίητο τυρί, από 100% ελληνικό αιγοπρόβειο γάλα.
Η εταιρεία διαθέτει πανελλαδικό δίκτυο διανομής με ιδιόκτητα φορτηγά και συνεργαζόμενες εταιρείες.Εξάγει σε Ιταλία, Αγγλία, Σουηδία, Γαλλία, Γερμανία, Ολλανδία, Σιγκαπούρη, Αμερική και Ρουμανία.