Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Κουλουράκια με γεύση πορτοκάλι

60 γρ. ελαιόλαδο
70 γρ. ζάχαρη άχνη
60 γρ. χυμό πορτοκάλι
Μισό κιλό ξύσμα πορτοκαλιού
1 μπέικεν πάουντερ
Μισή σόδα μαγειρικής
200 γρ. αλεύρι

Κουλουράκια με γεύση πορτοκάλι

Σε ένα μπολ ρίχνετε το λάδι, τον χυμό, το ξύσμα και την άχνη και ανακατεύετε καλά. Κατόπιν, προσθέτετε το αλεύρι, το μπέικεν πάουντερ και τη σόδα και συνεχίζετε το ανακάτεμα. Έπειτα, βάζετε τη ζύμη στο ψυγείο για μισή ώρα μέχρι να σφίξει. Αργότερα, πλάθετε τη ζύμη σε ό,τι σχήμα θέλετε.

Κουλουράκια με γεύση πορτοκάλι

Τοποθετείτε τα κουλουράκια σε ένα ταψί με λαδόκολλά και τα ψήνετε σε προθερμασμένο φούρνο, στους 170C για χρονικό διάστημα 20 λεπτών.