Μπατζίνα με χλωρό κατσικίσιο τυρί
500 γρ. κατσικίσιο χλωρό τυρί Σκοπέλου 1 ποτήρι κατσικίσιο γάλα Σκοπέλου 1 κουταλιά αλάτι 1 ποτήρι ελαιόλαδο Σκοπέλου 500 γρ. καλαμποκάλευρο Αρχικά ανακατεύετε όλα τα υλικά σε ένα μεγάλο μπολ. Έπειτα, ρίχνετε το μισό ποτήρι λάδι στο ταψί από κάτω και με το υπόλοιπο λαδώνετε το μείγμα. Χρειάζεται ιδιαίτερη προσοχή στη ζύμη, καθώς δεν πρέπει να γίνει σφιχτή. Ψήνετε στους 180C για μισή ώρα.