Το Palladium Hotel, ένα από τα πιο διάσημα πολυτελή ξενοδοχεία 5 αστέρων της Μυκόνου, ξεχωρίζει για την ανυπέρβλητη αισθητική και τις ανέσεις του, φιλοξενώντας εκλεκτούς καλεσμένους από όλο τον κόσμο.
Πρόκειται για έναν πραγματικό παράδεισο που εντυπωσιάζει τον επισκέπτη με την παραδοσιακήαρχιτεκτονική και με τις παροχές και τις υπηρεσίες που προσφέρει στις εγκαταστάσεις του. Ο Πλατύς Γιαλός, η Ψαρού και η Χώρα, βρίσκονται σε απόσταση αναπνοής, ενώ τα υπέροχα δωμάτια, οι πισίνες, το γυμναστήριο και το κέντρο ευεξίας που διαθέτει, καθιστούν το Palladium ξεχωριστό!
Καθημερινά, στο εστιατόριο Bl?, με φόντο το αιγαιοπελαγίτικο γαλάζιο, σερβίρεται πλούσιος μπουφές ελληνικών παραδοσιακών προϊόντων, όπου συναντά κανείς φημισμένα μυκονιάτικα προϊόντα όπως λούζα, τυριά (κοπανιστή και ξινοτύρι), παξιμάδια και αμυγδαλωτά, αλλά και μεγάλη ποικιλία εδεσμάτων από την υπόλοιπη Ελλάδα, όπως αλλαντικά (προσούτο Ευρυτανίας, σαλάμι αέρος Λευκάδας, λουκάνικά κλπ), θυμαρίσιο μέλι, ταχίνι, χαλβά Φαρσάλων, παστέλια, σπιτικές μαρμελάδες, εξαιρετικά τυριά, ρυζόγαλο, χωριάτικες πίτες, γλυκά του κουταλιού, αποξηραμένα και φρέσκα φρούτα κλπ.
Στα γαλακτοκομικά προϊόντα συμπεριλαμβάνονται ακόμη γάλα και γιαούρτι εξαιρετικής ποιότητας που συνοδεύεται από μεγάλη ποικιλία δημητριακών. Ξεχωρίζουν ακόμη η γωνία Omelet Station, οπού ο μάγειρας του ξενοδοχείου ετοιμάζει ομελέτες, κατόπιν παραγγελίας του πελάτη, το σπετζοφάι, τα φασολάκια, οι μπάμιες, ο αρακάς, τα γεμιστά λαδερά, η φασολάδα, οι σαλάτες από φρέσκα λαχανικά τοπικών παραγωγών, τα αρτοσκευάσματα (όπως ζυμωτό ψωμί από παραδοσιακό φούρνο της Μυκόνου, κριτσίνια, κουλουράκια, κουλούρι Θεσσαλονίκης) και τα γλυκά (σιροπιαστά, πορτοκαλόπιτα, γιαουρτόπιτα, λουκουμάδες κ.ά.).
Το πρωινό συνοδεύεται από φρεσκοστυμμένους χυμούς, ποικιλία τσαγιών και εξαιρετικής ποιότητας φρεσκοκαβουρδισμένο καφέ.