Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Αλευριά Λέσβου

5 φλ. εκχύλισμα σύκου ή αλλιώς βραστά
1 φλ. αλεύρι προψημένο
Καρύδια
Κανέλα

Αλευριά Λέσβου

Βράζετε σε μέτρια φωτιά ανακατεύοντας συνεχώς το εκχύλισμα με το προψημένο αλεύρι για να μην κολλήσει. Όταν αρχίσει να πήζει – και ανάλογα με την γευστική σας διάθεση – προσθέτετε ζάχαρη – και το ανακατεύετε για λίγο ακόμη.

Αλευριά Λέσβου

Το σερβίρετε σε μπολ και το πασπαλίζετε με κοπανισμένα καρύδια και κανέλα.