Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Κανελοκούλουρα

2000 γρ. ζάχαρη
4100 γρ. μαργαρίνη μαλακή
17 ολόκληρα αυγά
9000 γρ. αλεύρι 70% ζαχαροπλαστικής
200 γρ. μπέικιν πάουντερ
150 γρ. κακάο
50 γρ. κανέλα
30 γρ. γαρίφαλο

Κανελοκούλουρα

Ανακατεύετε τη μαργαρίνη με τη ζάχαρη και προσθέτετε ένα ένα τα αυγά. Στη συνέχεια, προχωράτε στο ανακάτεμα του αλευριού, του μπέικιν πάουντερ, του κακάο, της κανέλας και του γαρίφαλου και τα προσθέτετε σταδιακά στο μείγμα. Αφού τα ανακατέψετε αρκετά, ξεκινάτε να πλάθετε μικρά κουλουράκια (σχεδόν κυβάκια).

Κανελοκούλουρα

Τα κουλουράκια ψήνονται στους 180C για 20 λεπτά.