Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες
Καλτσούνια με μυζήθρα
250 γρ. μυζήθρα
1 αυγό
Λίγο δυόσμο ψιλοκομμένο
1 κ.γ. αλεύρι για να τραβήξει τα υγρά
Καλτσούνια με μυζήθρα
Ανοίγετε ένα λεπτό φύλλο, το κόβετε σε στρογγυλούς δίσκους διαμέτρου 7-8 εκ., βάζετε ένα κουταλάκι γέμιση και διπλώνετε σε σχήμα μισοφέγγαρου.
Καλτσούνια με μυζήθρα
Τα ψήνετε στον φούρνο ή τα τηγανίζετε με λίγο λάδι μέχρι να ροδίσουν. Σερβίρονται ζεστά με μέλι.