Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες
Λαδένια από τη Μήλο
Αλεύρι
Μαγιά
Ζάχαρη
Αλάτι
Χλιαρό νερό
Λαδένια από τη Μήλο
Ζυμώνετε και αφήνετε το ζυμάρι να ανέβει. Έπειτα, το απλώνετε στο ταψί, στο οποίο έχετε νωρίτερα βάλει μπόλικο λάδι. Κατόπιν, κόβετε την ντομάτα και τα κρεμμύδια σε φέτες, τα αλατίζετε και τα απλώνετε πάνω στη ζύμη, ρίχνοντας λίγο λάδι ακόμη.
Λαδένια από τη Μήλο
Για να ετοιμαστεί, το ψήνετε στον φούρνο, στους 175C.