Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες
Ρυζόγαλο με πευκόμελο Χαλκιδικής
2 λίτρα γάλα
1 φλ. ρύζι Καρολίνα
1 φλ. μικρό πευκόμελο Χαλκιδικής
1 βανίλια
1 ξυλάκι κανέλα
Ρυζόγαλο με πευκόμελο Χαλκιδικής
Βράζετε το ρύζι σε λίγο νερό και έπειτα το στραγγίζετε. Έπειτα, βράζετε το γάλα, στο οποίο προσθέτετε το ρύζι, αφήνοντάς το να βράσει μέχρι να είναι έτοιμο και μετά προσθέτετε το μέλι και τη βανίλια.
Ρυζόγαλο με πευκόμελο Χαλκιδικής
Μόλις ετοιμάστει το ρυζόγλαο, βάλτε το στα μπολ και γαρνίρετε το με λίγη κανέλα.