Το Poseidonion Grand Hotel είναι ένα ιστορικό ξενοδοχείο-ορόσημο για το νησί των Σπετσών που χάρη στα ιδιαίτερα αρχιτεκτονικά του στοιχεία και την αριστοκρατική του αύρα, αποτελεί για περισσότερο από έναν αιώνα κέντρο του κοσμοπολιτισμού, πρόσφατα αναγεννημένο μετά και την ανακαίνηση του 2009.
Με μοναδική θέα στον Αργοσαρωνικό, υπέροχους κήπους, εντυπωσιακούς φοίνικες, ανεπιτήδευτη πολυτέλεια και κορυφαίες υπηρεσίες (φιλοξενίας, γαστρονομία, οργάνωσης εκδηλώσεων κλπ), αποτελεί τον απόλυτο προορισμό για την ικανοποίηση των αισθήσεων, υπερβαίνοντας τις ανάγκες και τις προσδοκίες των επισκεπτών του.
Ο πλούσιος μπουφές του Ποσειδώνιου περιλαμβάνει χειροποίητα αρτοποιήματα, διάφορα είδη ψωμιών με πιο χαρακτηριστικό την παραδοσιακή Προπύρα Σπετσών. Ο μπουφές περιλαμβάνει ακόμα γιαούρτι (σκέτο ή με φρούτα), ντοματίνια, αγγούρι, μαύρες ελιές, φρέσκα αβγά, ποικιλία ελληνικών τυριών και αλλαντικών, ζεστές φέτες ντομάτας και μανιταριών από το μποστάνι του ξενοδοχείου, ποικιλία δημητριακών και ξηρών καρπών, διάφορα κέικ (λεμόνι, σοκολάτα ή μπανάνα), λουκουμάδες, κουλουράκια, σιμιγδαλένιος χαλβάς, ρυζόγαλο,μέλι, γλυκά του κουταλιού (βύσσινο και κυδώνι) και σπιτικές μαρμελάδες (πορτοκάλι, φράουλα και βερίκοκο).
Προσφέρεται ακόμη μια ποικιλία a la carte επιλογών που παρασκευάζονται εκείνη τη στιγμή. Οι επιλογές ξεκινούν με αβγά από το μποστάνι του Ποσειδώνιου σε διάφορες παραλλαγές όπως καγιανα? με ντομα?τα και φε?τα, ποσε?, τηγανητά μα?τια, διπλοτηγανισμε?να, ομελε?τα απλη? ή με ασπρα?δι, τυρι? και γαλοπου?λα, ομελε?τα (με ζαμπο?ν, με γαλοπου?λα και τυρι?, με ντομα?τα, πιπερια?, ελιε?ς, φε?τα, κρεμμυ?δι και ρι?γανη), τοστ και τηγανίτες.
Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:
ΦέταΚεφαλογραβιέρα (ΠΟΠ)
Σαλάμι Αέρος
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Φράουλα
Χαλβάς σιμιγδαλένιος
Σπανακόπιτα
Τσουρέκι
Παξιμάδια Ολικής Άλεσης
Ψωμί Μαύρο
Ελιές Μαύρες
Μήλα
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές