O ξενώνας, τεσσάρων αστέρων, Πρίμουλα λειτουργεί στα Άνω Πεδινά Ζαγορίου, σε ένα αναστηλωμένο αρχοντικό του 1870. Ο ξενώνας οφείλει το όνομά του στις πρίμουλες, τα πανέμορφα λουλούδια που ανθίζουν στην περιοχή τον χειμώνα.
Η μοναδική ατμόσφαιρα του παλιού αρχοντικού, τα αρχιτεκτονικά χαρακτηριστικά, ο boutique χαρακτήρας και η ρομαντική ατμόσφαιρα εγγυώνται μια ξεχωριστή διαμονή στα 7 δωμάτια ( standard και superior) και τις 4 διώροφες πέτρινες σουίτες (διαθέτουν όλες σαλόνι με τζάκι, μικρή κουζίνα, λουτρό με ντους και μια ή δύο κρεβατοκάμαρες με ιδιαίτερο λουτρό).
Το πρωινό σερβίρεται τον χειμώνα στην τραπεζαρία και το καλοκαίρι στις πέτρινες αυλές με τη μοναδική θέα σε ολόκληρο τον οικισμό και τον κάμπο.
Το πρωινό βασίζεται σε αγνά προϊόντα της ηπειρώτικης γης και σε κηπευτικά και φρούτα από το κτήμα των ιδιοκτητών στην Πρέβεζα. Μεταξύ άλλων, προσφέρονται
διάφορα είδη ψωμιών από παραδοσιακό φούρνο των Ιωαννίνων, φρέσκος χυμός πορτοκάλι, ελληνικός καφές και είδη τσαγιού από βότανα των ελληνικών βουνών, παρασκευές αυγών, φρέσκο βούτυρο αγελάδος Δωδώνης, μαρμελάδες, μέλι Ηπείρου και Πελοποννήσου, ελληνικές ελιές, μετσοβίτικα τυριά, γλυκά του κουταλιού φτιαγμένα από τους ιδιοκτήτες και τοπικούς παραγωγούς, διάφορες αλμυρές πίτες ανάλογα με την εποχή και την έμπνευση της μαγείρισσας, γλυκές πίτες κλπ.
Άλλες Δραστηριότητες που Σχετίζονται με τη Γαστρονομία
Το ξενοδοχείο διατηρεί κήπο όπου από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο παράγονται διάφορα λαχανικά, όσπρια κλπ, μέρος των οποίων χρησιμοποιούνται στο σερβίρισμα του πρωινού, στην παρασκευή πίτας και σε άλλες γαστρονομικές δραστηριότητες. Επίσης, παρασκευάζονται σε καθημερινή βάση παραδοσιακές αλευρόπιτες ή κολοκυθόπιτες.