Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Σκύρου στην 11η HO.RE.CA. 2016

Στο πλαίσιο της 11ης HORECA, το Ελληνικό Πρωινό παρουσίασε τις νέες περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Ελληνικού Πρωινού, η Σκύρος παρουσίασε ντόπια προϊόντα και μαγείρεψε τα τοπικά εδέσματα που συνθέτουν το Πρότυπο Πρωινό Σκύρου. Το τοπικό πρωινό επιμελήθηκε ο Τουριστικός Σύλλογος «Δίκτυο Ποιότητας Σκύρου», τον οποίο εκπροσώπησε η κ.Κουτσουπή Άννα από το ξενοδοχείο «Νεφέλη» και η ξεναγός κ.Μαρία Αθανασιάδου. Συμμετείχε ενεργά και ο Δήμαρχος Σκύρου κ.Μίλτος Χατζηγιαννάκης, ο οποίος μίλησε θερμότατα για το πρόγραμμα του Ελληνικού Πρωινού και τα οφέλη που έχει τόσο για την ελληνική ξενοδοχεία όσο και … Read more

Tags:

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Πάτμου στην 11η HO.RE.CA. 2016

Στο πλαίσιο της 11ης HORECA, το Ελληνικό Πρωινό παρουσίασε τις νέες περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Ελληνικού Πρωινού, η Πάτμος παρουσίασε ντόπια προϊόντα και μαγείρεψε τα τοπικά εδέσματα που συνθέτουν το Πρότυπο Πρωινό Πάτμου. Το τοπικό πρωινό παρουσίασε η κ.Ελένη Μαυρογάλου, Δημοτική Σύμβουλος και Πρόεδρος της Τουριστικής Επιτροπής και ο κ.Δημήτρης Γρύλλης, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Πάτμου. Παρευρέθηκε και ο Δημοτικός Σύμβουλος, κ.Γιάννης ΣκεμπέςΤην παράσταση από τον μπουφέ του Πατινιώτικου Πρωινού έκλεψαν οι τυρόπιτες Πάτμου με το τυρί το ντόπιο, η σκινόπιτα (πίτα με σκινόκαρπο), το δασόαλο (χυλός από … Read more

Tags:

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Μυκόνου στην 11η HO.RE.CA. 2016

Στο πλαίσιο της 11ης HORECA, το Ελληνικό Πρωινό παρουσίασε τις νέες περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Ελληνικού Πρωινού, η Μύκονος παρουσίασε ντόπια προϊόντα και μαγείρεψε τα τοπικά εδέσματα που συνθέτουν το Πρότυπο Πρωινό Μυκόνου. Το πρωινό παρουσίασε ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μυκόνου και Δημοτικός Σύμβουλος, κ.Μιχάλης Αποστόλου και ο κ.Δημήτρης Ρουσουνέλος, Συντονιστής του Μυκονιάτικου Πρωινού, μέλος της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου και συντάκτης στο “Gastronomos”.Στο περίπτερο παρευρέθηκαν ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, κ. Νίκος Ξυδάκης, ο Πρόεδρος του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος, κ. Γιώργος Τσακίρης με το μέλος του ΞΕΕ κ. … Read more

Tags:

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Λήμνου στην 11η HO.RE.CA. 2016

Στο πλαίσιο της 11ης HORECA, το Ελληνικό Πρωινό παρουσίασε τις νέες περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Ελληνικού Πρωινού, η Λήμνος παρουσίασε ντόπια προϊόντα και μαγείρεψε τα τοπικά εδέσματα που συνθέτουν το Πρότυπο Πρωινό Λήμνου. Το περίπτερο έντυσαν με τα προϊόντα τους αρκετοί παραγωγοίΤην εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο κ.Στέλιος Μάντζαρης, Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, ο οποίος και παρουσίασε το τοπικό πρωινό, ο κ. Δημήτρης Ματζάρης , Αντιπρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου και ο κ. Μάκης Ψάρρας, Πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητηρίου Μύρινας Λήμνου. Παρόντες κατά τη διάρκεια … Read more

Tags:

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Αστυπάλαιας στην 11η HO.RE.CA. 2016

Στο πλαίσιο της 11ης HORECA, το Ελληνικό Πρωινό παρουσίασε τις νέες περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Ελληνικού Πρωινού, η Αστυπάλαια παρουσίασε ντόπια προϊόντα και μαγείρεψε τα τοπικά εδέσματα που συνθέτουν το Πρότυπο Πρωινό Αστυπάλαιας.Το πρωινό ετοίμασε και παρουσίασε η κ.Κονδυλία Περράκη-Μαριάκη, ιδιοκτήτρια του ξενοδοχείου “Tholaria”. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο ο κ.Δημήτρης Ρουσουνέλος, Συντονιστής του Μυκονιάτικου Πρωινού, μέλος της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου και συντάκτης στο “Gastronomos”, ο οποίος πήρε το λόγο και είπε δύο λόγια για τις ομοιότητες ανάμεσα στην Κυκλαδίτικη και τη Δωδεκανησιακή κουζίνα.Την παράσταση … Read more

Tags:

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Αίγινας στην 11η HO.RE.CA. 2016

Στο πλαίσιο της 11ης HORECA, το Ελληνικό Πρωινό παρουσίασε τις νέες περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Ελληνικού Πρωινού, η Αίγινα παρουσίασε ντόπια προϊόντα και μαγείρεψε τα τοπικά εδέσματα που συνθέτουν το Πρότυπο Πρωινό Αιγίνης. Το περίπτερο της Αίγινας γέμισε από τοπικές λιχουδιές.Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ.Δημήτρης Μούρτζης, ο Αντιδήμαρχος «Ποιότητα Ζωής», κ.Κωνσταντίνος Γεννίτσαρης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ.Ευάγγελος Δέδες, ο Πρόεδρος της Δημιουργικής Κοινότητας Αίγινας και Μέλος της Επαγγελματικής Ένωσης κ.Δημήτρης Καραγιάννης, ο Πρόεδρος της Επιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης κ.Γιώργος Μούρτζης, ο Πρόεδρος της Επαγγελματικής Ένωσης … Read more

Tags:

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Mυκόνου

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) και η Ένωση Ξενοδόχων Μυκόνου σε συνεργασία με το Σύλλογο Γυναικών Μυκόνου, το Σύλλογο Γυναικών Ανωμερίτισσες και τη Λέσχη Γαστρονομίας Μυκόνου παρουσίασαν το Ελληνικό Πρωινό της Μυκόνου την Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015 στο ξενοδοχείο «Μύκονος Άδωνις» αποτελώντας το 29ο κατά σειρά Πρότυπο Ελληνικού Πρωινού σε όλη την Ελλάδα. Στην παρουσίαση εκτέθηκαν πολλά Μυκονιάτικα προϊόντα και περί τα 60 παραδοσιακά ή σύγχρονα πιάτα και δημιουργικές συνταγές με ντόπια υλικά, που θα μπορούσαν ενδεικτικά να συμμετέχουν σε ένα πρωινό ενός Μυκονιάτικου Ξενοδοχείου. Παρουσία παραγωγών, ξενοδόχων, εκπροσώπων του Δημοτικού Συμβουλίου και πολλών ενδιαφερομένων, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων … Read more

Tags:

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Αίγινας

Το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (ΞΕΕ) και η Επαγγελματική Ένωση Αίγινας – ΚΕΔΑ με την υποστήριξη της Ένωσης Ξενοδόχων Αίγινας και του Συλλόγου Ενοικιαζόμενων Δωματίων Αίγινας παρουσίασαν το Ελληνικό Πρωινό της Αίγινας την Παρασκευή 25 Σεπτεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο «Danae», αποτελώντας το 28ο κατά σειρά Πρότυπο Ελληνικού Πρωινού σε όλη την Ελλάδα. Η παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Αίγινας έγινε στο πλαίσιο του Φεστιβάλ Φιστικιού «Aegina Fistiki Festival 2015».Το «Ελληνικό Πρωινό της Αίγινας» παρουσίασε ο κ.Γιώργος Πίττας, Επικεφαλής του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό», συγγραφέας βιβλίων γαστρονομίας και μέλος ΔΣ ΞΕΕ. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος του νησιού, πολλοί … Read more

Tags:

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Αστυπάλαιας

Tο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) και ο Πολιτιστικός Μορφωτικός Σύλλογος Αστυπάλαιας παρουσίασαν το «Ελληνικό Πρωινό της Αστυπάλαιας» την Κυριακή 13 Σεπτεμβρίου 2015 στο ξενοδοχείο «Tholaria Boutique» στη Χώρα του νησιού, αποτελώντας το 27ο κατά σειρά Πρότυπο Ελληνικού Πρωινού σε όλη την Ελλάδα. Η παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Αστυπάλαιας έγινε από τον κ.Γιώργο Πίττα, Επικεφαλής του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό», συγγραφέα βιβλίων γαστρονομίας και μέλος ΔΣ ΞΕΕ και τη δημοσιογράφο κ.Μπήλιω Τσουκαλά. Την παρουσίαση τίμησαν ο Δήμαρχος Αστυπάλαιας κ.Πανορμίτης Κονταράτος και η Πρόεδρος του Πολιτιστικού Μορφωτικού Συλλόγου Αστυπάλαιας κ.Μαριάκη Ιωάννα. Στην εκδήλωση συμμετείχαν τοπικοί παραγωγοί με τοπικά προϊόντα. Την παρουσίαση του … Read more

Tags:

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Λήμνου

Tο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) και η Ένωση Ξενοδόχων Λήμνου σε συνεργασία με τους Εμπορικούς Συλλόγους Μύρινας και Μούδρου παρουσίασαν το «Ελληνικό Πρωινό της Λήμνου» την Κυριακή 28 Ιουνίου 2015 στην Αίθουσα “ELIA” του ξενοδοχείου Varos Village, αποτελώντας το 26ο κατά σειρά Πρότυπο Ελληνικού Πρωινού σε όλη την Ελλάδα. Την εκδήλωση παρουσίασε ο κ.Γιώργος Πίττας, Επικεφαλής του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό», συγγραφέας βιβλίων γαστρονομίας και μέλος ΔΣ ΞΕΕ. και ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, κ.Μαντζάρης Στέλλιος. Την παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού Λήμνου επιμελήθηκε ο σεφ του ξενοδοχείου Varos Village με τη βοήθεια της κ.Μαντζάρη.Στην εκδήλωση συμμετείχαν αρκετά τοπικοί παραγωγοί και … Read more

Tags:

Παροουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Σκύρου

Tο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) σε συνεργασία με το Δήμο Σκύρου και τον Τουριστικό Σύλλογο «Δίκτυο Ποιότητας Σκύρου» παρουσίασαν το «Ελληνικό Πρωινό της Σκύρου» το Σάββατο 13 Ιουνίου 2015 στην Αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Σκύρου, αποτελώντας το 25ο κατά σειρά Πρότυπο Ελληνικού Πρωινού σε όλη την Ελλάδα. Την εκδήλωση παρουσίασε ο κ.Γιώργος Πίττας, Επικεφαλής του προγράμματος «Ελληνικό Πρωινό», συγγραφέας βιβλίων γαστρονομίας και μέλος ΔΣ ΞΕΕ. Toν Τουριστικό Σύλλογο «Δίκτυο Ποιότητας Σκύρου» εκπροσώπησε η κ.Κουτσουπή Άννα, ενώ συμμετείχαν και ο Δήμαρχος Σκύρου κ.Μίλτος Χατζηγιαννάκης και ο εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης κ.Νίκος Μαυρίκος. Η παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού Σκύρου έγινε στο … Read more

Tags:

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Φολεγάνδρου

Tο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) και η Ένωση Ξενοδόχων Φολεγάνδρου σε συνεργασία με το Δήμο Φολεγάνδρου και την εφημερίδα «ΤΑ ΝΕΑ» της Φολεγάνδρου παρουσίασαν το «Ελληνικό Πρωινό της Φολεγάνδρου» το Σάββατο 6 Ιουνίου 2015 στην Αίθουσα Πολλαπλών Χρήσεων στη Χώρα Φολεγάνδρου, αποτελώντας το 24ο κατά σειρά Πρότυπο Ελληνικού Πρωινού σε όλη την Ελλάδα. Την εκδήλωση παρουσίασαν ο κ.Γιώργος Πίττας, υπεύθυνος για το πρόγραμμα «Ελληνικό Πρωινό», συγγραφέας βιβλίων γαστρονομίας και μέλος ΔΣ ΞΕΕ, ο κ.Δημήτρης Ρουσουνέλος, συντάκτης του περιοδικού «Γαστρονόμος της Καθημερινής», συγγραφέας και ιδρυτής της Λέσχης Γαστρονομίας Μυκόνου και η κ.Κατερίνα Μαρινάκη, υποψήφια για Master Λαογραφίας στο ΕΚΠΑ και εκδότρια-δημοσιογράφος … Read more

Tags:

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Πάτμου

Tο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) και η Ένωση Ξενοδόχων Πάτμου σε συνεργασία με τα μέλη της Eπιτροπής Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής Πάτμου παρουσίασαν το «Ελληνικό Πρωινό της Πάτμου» την Κυριακή 24 Μαΐου 2015 στο ξενοδοχείο «Patmos Aktis» στον Γροίκο, αποτελώντας το 23ο κατά σειρά Πρότυπο Ελληνικού Πρωινού σε όλη την Ελλάδα. Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος κ.Γρηγόρης Στόικος, οι Δημοτικοί Σύμβουλοι κ.Νομική Μαύρου, κ.Μιχάλης Κωνσταντάς, η Ένωση Ξενοδόχων Πάτμου με την Πρόεδρο της κ.Άννα Ρωμαίου, τον Γραμματέα κ.Ιάκωβο Κουτλάκη και την Αντιπρόεδρο κ.Μαρουσώ Παραδείση, καθώς και η Πρόεδρος των Ενοικιαζομένων Δωματίων κ.Γιακουμίνα Πέντε – Ματθαίου,Παρευρέθηκαν ακόμη … Read more

Tags:

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Τήνου

Tο Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος (Ξ.Ε.Ε.) και ο Σύλλογος Καταστημάτων Υγειονομικού Ενδιαφέροντος Τήνου παρουσίασαν το «Ελληνικό Πρωινό της Τήνου» την Παρασκευή 8 Μαΐου 2015 στο ξενοδοχείο «Κάβος» στον Άγιο Σώστη Τήνου, αποτελώντας το 22ο κατά σειρά Πρότυπο Ελληνικού Πρωινού σε όλη την Ελλάδα. Το «Ελληνικό Πρωινό της Τήνου» παρουσίασε ο Επικεφαλής του Προγράμματος κ.Γιώργος Πίττας. Το τηνιακό πρωινό βασίζεται σε “υλικά μνήμης” για να γεννήσει δεδομένα” ανάμνησης”. Τα υλικά υπάρχουν. Σπαρμένα μέσα στους 12 μήνες του έτους. Στις γιορτές, στους γάμους, στα πανηγύρια, στις νηστείες και στην Αγία Καθημερινότητα.Με αυτές τις συντεταγμένες, η αγκινάρα, το τυρί, το μέλι, τα ξερά σύκα, … Read more

Tags:

2η FoodExpo (2015)

Το Ελληνικό Πρωινό συμμετείχε στη δεύτερη FoodExpo 14-16 Μαρτίουστο Metropolitan Expo σε μια προσπάθεια να συναντήσει όσο πιοπολλούς παραγωγούς της χώρας γίνοταν, ούτως ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα. Παράλληλα, ο επικεφαλής του προγράμματος Γιώργος Πίττας στο πλαίσιο της εκδήλωσης “ΠΟΠ, ΠΓΕ & Βιολογικά προιόντα: Η αριστοκρατία των τροφίμων” παρουσίασε το βιβλίο του “Οι θησαυροί της Ελληνικής Γαστρονομίας” κάνοντας ιδιαίτερη αναφορά στο “Ελληνικό Πρωινό”, στη σημασία του και στην απήχηση που έχει σε ξενοδόχους και παραγωγούς.

Tags:

Ελληνικό Πρωινό σε 410 ξενοδοχεία – Η ΝΑΥΤΕΜΠΟΡΙΚΗ

Στα 410 έφτασαν τα ξενοδοχεία σε όλη την Ελλάδα που συμμετέχουν στο πρόγραμμα “Ελληνικό Πρωινό” που τρέχει το Ξενοδοχειακό Επιμελητήριο Ελλάδος. Τα ξενοδοχεία αυτά έχουν εντάξει την τοπική κουζίνα και σύμφωνα με το ΞΕΕ, με τον τρόπο αυτό επενδύουν τα ξενοδοχεία στην αναβάθμιση των υπηρεσιών τους και δημιουργούν οικονομικά οφελή στις τοπικές κοινωνίες.

Tags:

Το «Ελληνικό Πρωινό» στην εκδήλωση του ΣΕΤΕ και Marketing Greece στη 10η HORECA

Η ανάδειξη της «αυθεντικής» ελληνικής γαστρονομίας ως προορισμός ήταν το θέμα της εκδήλωσης που διοργάνωσε ο ΣΕΤΕ και η Marketing Greece στη 10η HORECA την Παρασκευή 6 Φεβρουαρίου 2015. Στόχος της εκδήλωσης ήταν η ανάδειξη και προβολή της γαστρονομικής ταυτότητας ως σημαντικό στοιχείο του μάρκετινγκ προορισμών. Συμμετείχαν με ομιλίες και παρουσιάσεις διακεκριμένες προσωπικότητες από το χώρο της γαστρονομίας.Το Ελληνικό Πρωινό, στο πλαίσιο της εκδήλωσης αυτής, παρουσίασε επτά τοπικά πρωινά από τις περιοχές που φιλοξενούνταν φέτος στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος κατά τη διάρκεια της 10ης HORECA. Έτσι, η Ήπειρος, η Ημαθία, η Σίφνος, η Λευκάδα, η Ζάκυνθος, η Λακωνία … Read more

Tags:

10η HO.RE.CA. (2015)

Το Ελληνικό Πρωινό παρουσίασε στο πλαίσιο της 10ης HORECA τις νέες περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα, μέσα από τα προϊόντα και τα χαρακτηριστικά τους εδέσματα.Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, για ακόμα μία χρονιά, στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Ελληνικού Πρωινού, παρουσιάστηκαν τα πρωινά 7 περιοχών της Ελλάδας, μεταξύ των οποίων της Ζακύνθου, της Λευκάδας, της Φωκίδας, της Λακωνίας, της, της Ηπείρου, της Ημαθίας και της Σίφνου. Οι εκπρόσωποι κάθε περιοχές είχαν τη δυνατότητα να εκθέσουν και τις τέσσερις μέρες της έκθεσης τα προϊόντα τους και να μαγειρέψουν ιδιαίτερα τοπικά εδέσματα, παρακινώντας μεγάλο αριθμό ξενοδόχων από όλη την Ελλάδα, … Read more

Tags:

Πρώτη η Ήπειρος στην καθιέρωση και διάδοση του Ελληνικού Πρωινού Ηπείρου

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού Ηπείρου στη 10η Έκθεση HORECA 2015 που πραγματοποιήθηκε το διάστημα 6-9 Φεβρουαρίου 2015 στο εκθεσιακό κέντρο Metropolitan Expo στην Αθήνα.

Tags:

Παρουσίαση του Ελληνικού Πρωινού της Σίφνου στη 10η HO.RE.CA. 2015

Στο πλαίσιο της 10ης HORECA, το Ελληνικό Πρωινό παρουσίασε τις νέες περιοχές που συμμετέχουν στο πρόγραμμα.Κατά τη διάρκεια της έκθεσης, στο περίπτερο του Ξενοδοχειακού Επιμελητηρίου Ελλάδος – Ελληνικού Πρωινού, η Σίφνος παρουσίασε ντόπια προϊόντα και μαγείρεψε τα τοπικά εδέσματα που συνθέτουν το Πρότυπο Πρωινό Σίφνου.Το περίπτερο της Σίφνου ανέλαβε ο Πολιτιστικός Σύλλογος Σίφνου, ο οποίος παρουσίασε κουλούρια, μπισκότα και αμυγδαλωτά από τους φούρνους – ζαχαροπλαστεία Άγγελου Ατσόνιου, Μαρίας Βενιού, Γιώργου Βενιού (“Ο Γρηγόρης”) και Αγλαΐας Λουμίδη, υποβρύχια του κ.Βασιλόδημου Θεοδώρου, λικέρ και μαρμελάδες της κ.Σοφίας Σανάκη, Θοδωρή Βενιού και καθώς και τυροκομικά από τον Αγροτικό Σύλλογο Σίφνου, από το τυροκομείο … Read more

Tags: