Χορτόπιτα της γιαγιάς Ξανθίππης
300 γρ. σπανάκι 300 γρ. βλίτα 300 γρ. ζοχούς 300 γρ. ραδίκια 3 κρεμμυδάκια φρέσκα ψιλοκομμένα 1 ματσάκι άνηθο 1 ματσάκι δυόσμο 500 γρ. ανάλατη φέτα ή μυζήθρα 3 αυγά 1 κούπα ελαιόλαδο Αλάτι Πιπέρι Ζάχαρη Λίγο λευκό κρασί Σουσάμι Βούτυρο Ρίχνετε τα χόρτα σε βραστό νερό και παράλληλα τα μαραίνετε με 2 κουταλιές αλάτι και τα ζεματάτε για 5 λεπτά. Έπειτα τα βγάζετε και τα χοντροκόβετε. Κατοπιν, βάζετε σε μια κατσαρόλα το λάδι να κάψει και ρίχνετε τα μυρωδικά και το φρέσκο κρεμμυδάκι για να σοταριστούν. Έπειτα, προσθέτετε τα χόρτα, το αλάτι, το πιπέρι και τη ζάχαρη. Τα σβήνετε … Read more