Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες

Καζάν ντιμπί

1 ½ λίτρο γάλα
2 ½ φλ. τσαγιού άχνη ζάχαρη
3 κ. σ. βούτυρο
1 ½ κ.σ. ανθόνερο
2 ½ κ.γ. κανέλα
2 τεμ. βανίλια
2 φλ. τσαγιού ρυζάλευρο

Καζάν ντιμπί

Σε μια κατσαρόλα βάζετε το γάλα, την άχνη ζάχαρη, το ρυζάλευρο και τις βανίλιες και ανακατεύετε πολύ καλά για να λιώσει το ρυζάλευρο. Στην συνέχεια βάζετε την κατσαρόλα στην φωτιά για να βράσουν τα υλικά και ανακατεύετε με ξύλινη κουτάλα συνέχεια για να μην σας κολλήσει, μέχρι να πήξει.

Καζάν ντιμπί

Αλείφετε ένα ταψί με το βούτυρο και πασπαλίζετε με άχνη ζάχαρη, προσθέτετε το μείγμα το οποίο πρέπει να απλωθεί πολύ καλά στο ταψί , το βάζετε στον φούρνο στους 2000C στο κάτω μέρος του φούρνου για 25-30 λεπτά για να γίνει αισθητή η μυρωδιά της καραμέλας.
Χαμηλώνετε την θερμοκρασία στους 1500C και ψήνετε για άλλα 10 λεπτά. Μόλις είναι έτοιμο το βγάζετε από τον φούρνο και το αφήνετε να κρυώσει. Το κόβετε τριγωνικά και το σερβίρετε ανάποδα, δηλαδή το σκούρο χρώμα από πάνω. Ραντίζετε με το ανθόνερο και πασπαλίζετε με κανέλα.