Συστατικά
Προετοιμασία
Εκτέλεση
Φωτογραφίες
Μπατσαρια
Λάπαθα
Πράσα
Μπαζιά
Μαϊντανός
Άνιθος
5-6 κρεμμυδάκια
2 σκόρδα
2 ματσάκια σπανάκι
Τσουκνίδια
Αλάτι
Λάδι
300 γρ. τυρί φέτα
3 φλ. αλεύρι καλαμποκίσιο
2 φλ. γάλα
1 αυγό
Μπατσαρια
Αρχικά καθαρίζετε και πλένετε καλά τα χόρτα. Έπειτα τα ψιλοκόβετε και τους ρίχνετε αλάτι, λάδι, αλεύρι και τυρί. Για να ετοιμάσετε τον χυλό, ανακατεύετε γάλα με καλαμποκάλευρο και ένα χτυπημένο αυγό. Αφού λαδώσετε το ταψί, ρίχνετε τον μισό χυλό. Κατόπιν, ρίχνετε όλα τα χόρτα και μετά από πάνω ρίχνετε πάλι χυλό.
Μπατσαρια
Το ψήνετε στον φούρνο, στους 200C για περίπου μια ώρα.