Τυρόπιτα Πηλίου
6 φύλλα 250 γρ. τυρί φέτα 20 γρ. Κεφαλοτύρι 6 αυγά Λίγο πιπέρι 2 ποτήρια γάλα Λαδώνετε το ταψί και απλώνετε κάτω 2 φύλλα. Έπειτα, αναμειγνύετε σε ένα μπολ το τριμμένο τυρί με το κεφαλοτύρι. Κατόπιν, απλώνετε το μείγμα στα φύλλα και σκεπάζετε με τα υπόλοιπα από πάνω και διπλώνετε τις άκρες. Στη συνέχεια, χτυπάτε τα αυγά με το γάλα και το πιπέρι και τα περιχύνετε πάνω στα φύλλα. Για να ετοιμαστεί την ψήνετε στους 200C μέχρι να ροδίσει.