Σκοπελίτικη Τυρόπιτα
500 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις (εναλλακτικά 350 γρ. αλεύρι για όλες τις χρήσεις και 150 γρ. κίτρινο αλεύρι) 1 κ.γ. αλάτι κοφτό Μισό κ.γ. μπέικιν πάουντερ 1 κ.σ. ξύδι 3-4 κ.σ. ελαιόλαδο περίπου 250 γρ. νερό Για τη γέμιση 600-700 γρ. φέτα και κατσικίσιο τυρί (τριμμένα με το χέρι) Λίγο λάδι για τα φύλλα και αρκετό λάδι για το τηγάνι Αρχικά, ανακατεύετε καλά σε μια λεκάνη όλα τα στερεά υλικά και προσθέτετε το ξύδι, το λάδι και λίγο λίγο το νερό και ζυμώνετε μέχρι να σχηματιστεί μια ομοιόμορφη ζύμη που να μην κολλάει στα τοιχώματα. Έπειτα, χωρίζετε τη … Read more