Το ανακαινισμένο Castelli Hotel, βρίσκεται σε μια μαγευτική και ιδανική τοποθεσία, στην περιοχή του Αγίου Σώστη, στον περίφημο Λαγανά της Ζακύνθου. Η μοναδική φιλοξενία, η παροχή όλων των σύγχρονων ανέσεων, οι επιλογές διασκέδασης για κάθε γούστο, εγγύτητα σε πληθώρα σημείων ενδιαφέροντος του νησιού, αλλά και η ηρεμία της φύσης, δημιουργούν το κατάλληλο κλίμα για μια διαμονή που θα μείνει αξέχαστη στον επισκέπτη!
Το Ελληνικό πρωινό του Castelli Hotel, ετοιμάζεται από τον chef κ. Παράσχο Αξιώτη, με ιδιαίτερη βαρύτητα στις τοπικές συνταγές και τα βιολογικά συστατικά. Άλλωστε, πρέπει να επισημανθεί πως τα περισσότερα από τα λαχανικά που χρησιμοποιούνται στον μπουφέ και στα πιάτα παράγονται στα βιολογικά αγροκτήματα του ξενοδοχείου!
Καθημερινά στο εστιατόριο, στη γωνιά του Ελληνικού Πρωινού, συναντά κανείς ένα πλούσιο μπουφέ με όλες τις νοστιμιές της Ζακύνθου! Από τον μπουφέ δεν απουσιάζουν τα φρεσκοψημένα αρτοποιήματα (καρβέλι, ταχινόψωμο, ψωμί με ελιές, ψωμί με δεντρολίβανο κλπ), το παξιμάδι, το κέικ με μέλι, ο σιμιγδαλένιος χαλβάς, η φυτούρα, τα τοπικά τυριά (λαδοτύρι, κατσικίσιο τυρί, γραβιέρα, πρέντζα κ.ά.), οι ξακουστές μάντολες, το παστέλι, το μαντολάτο, οι σπιτικές μαρμελάδες, τα γλυκά του κουταλιού πορτοκάλι, το μέλι Ζακύνθου και πολλές ακόμη γεύσεις που συνδυάζουν την ποιότητα, τη νοστιμιά και την εντοπιότητα!
Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:
ΦέταΛαδοτύρι Ζακύνθου
Λουκάνικα Χωριάτικα
Γιαούρτι Στραγγιστό
Μέλι Άνθεων
Μαρμελάδα Πορτοκάλι
Γλυκό κουταλιού Κεράσι
Τυρόπιτα
Κουλουράκια Κανέλας
Παξιμάδια Ολικής Άλεσης
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Καρπούζι
Μέντα (Γλήχων, Γλυφώνι, Καλαμίθρα)
Ελληνικός καφές