Tο Lagos Mare Hotel είναι ένα ξενοδοχείο τεσσάρων αστέρων στο νησί της Νάξου, κοντά στην παραλία του Αγίου Προκοπίου και 4 χιλιόμετρα από τη Χώρα του νησιού.
Ξεκίνησε το λειτουργία του από το 2006 και διαθέτει 30 δωμάτια διαφόρων τύπων (οικογενειακά, σουίτες κλπ) σε έκταση δύο κτιρίων με θέα στη θάλασσα, ασύρματο δωρεάν Internet σε όλους τους χώρους, 24ώρη υποδοχή, room service, mini van για μεταφορές και το βραβευμένο εστιατόριο «1924», το οποίο σερβίρει αυθεντική ναξιώτικη κουζίνα υπό την επιμέλεια του διακεκριμένου σεφ, Δημήτρη Σκαρμούτσου.
Το πρωινό του Lagos Mare Hotel σερβίρεται καθημερινά σε μπουφέ και είναι βασισμένο σε ελληνική κουζίνα, με τα ναξιώτικα προϊόντα να κυριαρχούν.
Ο μπουφές παρέχει τέσσερα είδη φρέσκων ψωμιών και πολλά ακόμη αρτοσκευάσματα, διάφορα είδη χειροποίητων σπιτικών γλυκών, χωριάτικες πίτες και παρασκευές αυγών (βραστά, τηγανιτά και ομελέτα), ποικιλία ναξιώτικων τυριών, άφθονα αλλαντικά και φυσικά γαλακτοκομικά προϊόντα ναξιώτικης παραγωγής (γάλα, γιαούρτι και βούτυρο).
Επιπλέον, προσφέρονται σπιτικές μαρμελάδες, μέλι και μεγάλη ποικιλία από φρέσκα λαχανικά και φρούτα, φρουτοσαλάτες, δημητριακά κ.ά. Ο μπουφές ολοκληρώνεται με φρέσκο χυμό από πορτοκάλια που στύβονται εκείνη τη στιγμή και όλα τα είδη καφέ.
Το Ελληνικό Πρωινό του ξενοδοχείου ενδεικτικά περιλαμβάνει:
ΦέταΓραβιέρα Νάξου (ΠΟΠ)
Σαλάμι Αέρος
Γιαούρτι Αγελαδινό
Μέλι Θυμαρίσιο
Μαρμελάδα Βερίκοκο
Αμυγδαλωτά
Χορτόπιτα με τυρί
Τσουρέκι
Παξιμάδια Σταρένια
Ψωμί Ολικής Αλέσεως
Ελαιόλαδο έξτρα παρθένο
Σταφύλια
Χαμομήλι
Ελληνικός καφές